Betrokkenheid

Bij gezondheidsmanagement zijn we erop gericht om preventief te werk te gaan. Hierbij is zelfkennis en zelfinzicht essentieel. Het gaat er om dat je werknemers helpt op tijd in te zien hoe zij grip op hun leven en werk houden. Hoe zij gezond en vitaal blijven door in hun kracht te zitten, te weten wat zij kunnen en willen. Door de eigen belastbaarheid te kennen en te bewaken. Daar passen oplossingsgerichte strategieën bij: zowel voor teams als voor individuele medewerkers. Hierna een greep uit ons aanbod: 

  • Sturen op Mentale Veerkracht 
  • Individuele training Mentale Veerkracht
  • Het inzetbaarheidsatelier

Het atelier ondersteunt werknemers om zelf te werken aan mentale en gedragsmatige fitheid. Deelnemers leren actief te worden in het behouden of opnieuw verwerven van werkplezier. Ze zijn deelnemer én regisseur. Thema’s die aan bod komen zijn flexibiliteit en verandervermogen, loslaten van (rol)patronen, initiatief nemen en samenwerken, omgaan met verschillen en conflicten, grenzen herkennen en bespreken. De kracht van het atelier is dat de deelnemers vooral van elkaar leren.

Mentale vitaliteitscoaching

Samen met een mental coach brengt een medewerker zijn mentale vitaliteit in kaart. Hij of zij krijgt inzicht in welke energiebronnen een positieve of negatieve bijdrage leveren aan zijn of haar vitaliteit. De coach gaat in dit gesprek op zoek naar de motivatie om te veranderen. Met een persoonlijk plan met concrete doelen en acties als resultaat. Coaching gedurende drie tot zes maanden zorgt voor het bereiken van zijn of haar doelen. 

Lees meer over mentale veerkracht

 

 

Liever een expert spreken?

Bel met onze experts

088 272 61 13

Ma t/m vr van 9:00 - 18: 00

Gebeld worden

Bel-mij-terug

Onze experts bellen wanneer het jou uit komt! 

Stuur een bericht

informatie@arbounie.nl

Binnen 24 uur antwoord van een van onze experts!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van arbo dienstverlening!

Aanmelden

Volg ons op social media

Direct een prijs opvragen?