Persoonlijke effectiviteit

Werken geeft energie. Maar soms kan het moeilijk zijn om gemotiveerd en psychisch fit en flexibel te blijven. De training Persoonlijke effectiviteit geeft je een nieuwe impuls.

Het is bekend dat werken meer energie kost als je minder gemotiveerd bent. Dit uit zich niet alleen in fysieke maar ook in mentale klachten. Bij klachten  is het van belang het heft in eigen hand te nemen. Dit is niet altijd even gemakkelijk. De persoonlijke effectiviteittraining leert je dit. In een groep van maximaal twaalf deelnemers leer je in drie bijeenkomsten effectiever om te gaan met veranderingen en het herpakken van de regie over het eigen werkende leven.

Vitaliteit verhogen

Tijdens deze bijeenkomsten gaan de deelnemers actief op zoek naar de antwoorden op de vragen en onderwerpen waar ze mee rondlopen. De training is met name gericht op wat je nog wél kunt en wilt. In welke levensfase zit je? Welke ambities, drijfveren en motivaties heb je? Door dit te achterhalen, leer je bewust om te gaan met veranderingen. Hierdoor kan je weer optimaal aan de slag.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee