Chemelot afb logo

.

  1. Een keuring

Een keuring

Voor de verplichte periodieke medische keuringen, aanstellingskeuringen, healthchecks, vitalitychecks en vaccinaties zijn wij u graag van dienst. Arbo Unie beschikt over keurend bedrijfsartsen en doktersassistenten met een brede kennis van en ervaring dit gebied.

Werkwijze keuringen en vaccinaties Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met het planbureau via e-mail: arbochemelot@arbounie.nl of telefonisch via onze Chemelot contactdesk, 046 – 476 99 80. De keuringen vinden plaats op het Chemelot-terrein. Medewerkers worden daarna tijdig door ons uitgenodigd en geïnformeerd over de geplande keuring.

Wijzigingen en afzeggingen in de geplande keuringen zijn kosteloos mogelijk tot 48 uur van tevoren. De uitvoering van de keuringen garanderen wij op het Chemelot-terrein gedurende minimaal 2 dagdelen per week (afhankelijk van de planning die we vooraf overeenkomen).

Voor een afspraak voor een vaccinatie geldt dezelfde werkwijze als bij een keuring. Arbo Unie verzorgt de planning en uitnodiging. Het verstrekken van de vaccinaties vindt plaats op onze locatie op het Chemelot-terrein. Wijzigingen en afzeggingen in de geplande afspraken voor vaccinaties zijn kosteloos mogelijk tot 48 uur van tevoren.

Aanstellingskeuringen

Iedere werknemer die een functie krijgt met bijzondere functie-eisen (conform de wet op de medische keuringen en de leidraad Aanstellingskeuringen) kan voor het moment van in dienst treden worden gekeurd. De inhoud van de aanstellingskeuring(en) stellen wij samen met de werkgever en de bedrijfsarts vast en behoeft de instemming van het medezeggenschapsorgaan.

Periodieke (verplichte) keuringen

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende keuringen, waaronder:

Brandweerkeuring
Ademluchtkeuring
Ademluchtkeuring zwaar fysiek werk
Hoogtekeuring.

U kunt deze keuringen ook combineren met een Basis Healthcheck of Vitality Check Basis. Ook de combinatie met specifieke gerichte onderzoeken, zoals aanvullende bloedonderzoeken op bepaalde stoffen en gehooronderzoek, is mogelijk.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om ook particuliere keuringen te plannen zoals de rijbewijskeuring.

Dit is de verplichte medische rijbewijskeuring die nodig is bij aanvraag en verlenging van het rijbewijs C en D. De bevindingen en de uitslag worden vastgelegd op de Eigen Verklaring voor het CBR.

Vaccinaties

Ook voor beroepsgebonden vaccinatieprogramma’s zoals DTP-vaccinatie, vaccinatieprogramma’s voor Hepatitis A en/of B en griepvaccinaties kunt u bij Arbo Unie terecht.