AUN21-0043 Header Bedrijfsarts 1440x420 20210329

  ‘Bedrijfsgeneeskunde draait om het voorkomen van uitval bij werk-nemers.

  1. Bedrijfsarts

  Werken als bedrijfsarts bij Arbo Unie, iets voor jou?

  Werken als bedrijfsarts bij Arbo Unie, een uitdagende en veelzijdige baan. Niet alleen ben je arts, coach en adviseur in één, je hebt ook een belangrijke spilfunctie naar collega’s toe en werkt intensief met hen samen. Deze multidisciplinaire aanpak hebben we hoog in ’t vaandel. We geloven in het bundelen van ál onze krachten, om de duurzame inzetbaarheid van werknemers te vergroten.  

  Arbo Unie zet met haar beleid in op het vóórkomen van verzuim of uitval. Als bedrijfsarts heb je daar een belangrijke rol in. Je coacht individuele werknemers op hoe zij gezond(er) kunnen leven. Daarnaast adviseer je organisaties over hoe zij hun werknemers vitaler kunnen krijgen. Want wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie. 

  Mogelijkheden om door te ontwikkelen

  Wil je je verder ontwikkelen als bedrijfsarts? Dan is daar ruimte voor. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor specialisaties als duikgeneeskunde, oncologie, longaandoeningen of gehoorschade. 

  Een dag meelopen met een ervaren bedrijfsarts?

  Wil je graag eens vrijblijvend kennismaken met een ervaren bedrijfsarts bij Arbo Unie? Dat kan. Wij bieden je graag de mogelijkheid om een dag mee te lopen in de praktijk. Arbo Unie heeft vestigingen door het hele land, dus de kans is groot dat je kunt meelopen met een bedrijfsarts op een vestiging bij jou in de buurt.

  Meld je aan voor een meeloopdag en we nemen contact met je op om dit in te plannen.

  Aanmelden meeloopdag 

  Heb je een vraag

  Neem contact op met:

  Laura Podgorski
  Senior Recruiter
  06 52502066
  of via
  recruitment@arbounie.nl

  Maak kennis met Joost, bedrijfsarts in opleiding

  bedrijfsarts-joost-1900x350px

  Saskia Vollema 650x400px

  Saskia Vollema 

  Ervaren bedrijfsarts

  Dit werk verbreedt je blik op
  de wereld 

  "Mijn baan biedt me zó veel variatie. Neem alleen al deze week: natuurlijk houd ik spreekuur en voer ik keuringen en periodieke medische onderzoeken uit. Maar ik lever ook een bijdrage aan een aanbesteding. Schuif aan in een sociaal-medisch team en bij een MT-sessie van een klant. Heb overleg met een medisch adviseur voor de scheepvaart. En ik bezoek een ict-afdeling, om te bekijken wat ze met onze adviezen over ergonomie hebben gedaan."

  Lees meer over de werkdag van Saskia Vollema

   

  Wat heeft Arbo Unie jou te bieden?

  Bekijk onze vacatures

  Wil jij ook graag bij Arbo Unie aan de slag? Reageer dan snel op één van onze vacatures. 

  Arbo Unie als werkgever

  Wil je graag sparren met andere professionals? Ervaar het plezier van gedreven samenwerken.