AUN21-0043 Header Bedrijfsarts 1440x420 20210329

‘Bedrijfsgeneeskunde draait om het voorkomen van uitval bij werk-nemers.

  1. Werken bij
  2. Bedrijfsarts

Jezelf kunnen blijven ontwikkelen bij diverse opdrachtgevers

Als bedrijfsarts bij Arbo Unie ziet elke dag er anders uit. Niet alleen ben je arts, coach en adviseur in één, je hebt ook een belangrijke spilfunctie naar collega’s toe en werkt intensief met hen samen. Deze multidisciplinaire aanpak hebben we hoog in ’t vaandel staan. We geloven in het bundelen van ál onze krachten, om de duurzame inzetbaarheid van werknemers te vergroten.

Onze lekker-in-je-vel aanpak

Als bedrijfsarts heb je een belangrijke rol bij het vóórkomen van verzuim of uitval. Je coacht individuele werknemers op hoe zij gezond(er) kunnen leven. Daarnaast adviseer je organisaties over hoe zij hun werknemers vitaler kunnen krijgen. Want wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie en zit daardoor lekker in z’n vel. Dit willen wij niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou. Bij Arbo Unie kun je je eigen tijd indelen en werken op een manier die bij jou past.

Heb je een vraag?

Neem contact op met:

Jotte Tromp
Senior Recruiter

recruitment@arbounie.nl

Volop ruimte voor ontwikkeling

Academische Werkplaatsen

Wil jij je verder ontwikkelen als professional? Bij Arbo Unie kun je jouw werk als bedrijfsarts combineren met het doen van wetenschappelijk onderzoek. In de Academische Werkplaatsen werken onze professionals intensief samen met onderzoekers van verschillende universiteiten. Met de kennis die we ophalen toetsen we de effectiviteit van onze dienstverlening en kunnen wij als dienstverlener blijven vernieuwen. Omgekeerd voeden wij de wetenschap met relevante kennis en ontwikkelingen uit onze dagelijkse praktijk.

Opleidings-mogelijkheden

Bij Arbo Unie en haar labels kun je je blijven ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor specialisaties als duikgeneeskunde, oncologie, longaandoeningen of gehoorschade of kiezen voor een rol als coördinerend bedrijfsarts. Ook vanuit onze online Academy kun je met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag.

Maak kennis met Joost, bedrijfsarts in opleiding

bedrijfsarts-joost-1900x350px

Ga jij de uitdaging aan?

Bel-mij-terug over de functie van bedrijfsarts?

Heb je liever dat wij je op een geschikt moment bellen over onze vacatures voor bedrijfsartsen? Vul dan het formulier in. Wij nemen contact met je op!

Wil je meer weten over het bedrijfsarts zijn bij Arbo Unie?

Maak kennis met het vak bedrijfsgeneeskunde bij Arbo Unie. Vul het formulier in. Wij nemen contact met je op!

Heb je een vraag?

Neem contact op met:

Jotte Tromp
Senior Recruiter

recruitment@arbounie.nl