1. Werken bij Arbo Unie | bedrijfsarts in opleiding

  Bedrijfsarts in opleiding

  Als bedrijfsarts in opleiding leer je het vak in de praktijk. Tijdens je vierjarige opleiding Bedrijfsgeneeskunde krijg je de kans je te ontwikkelen tot een geregistreerde bedrijfsarts. Arbo Unie heeft alle kennis in huis en zorgt voor een goede begeleiding. Zo profiteer je van optimale ondersteuning en ontwikkelkansen. 

  Volop variatie en samenwerkingskansen

  Onze klantenportefeuille is heel gevarieerd: van gemeente tot zorginstelling, van onderwijsorganisatie tot grote industriële onderneming. Zo kom je in aanraking met zeer uiteenlopende vraagstukken, zowel op het niveau van complete organisaties als op dat van de individuele werknemer. Een mooie uitdaging! Zeker ook omdat wij zeer uiteenlopende expertises in huis hebben: bij ons leer je vanaf dag één samenwerken met alle mogelijke andere disciplines.

   

  Solliciteer nu

  Bekijk onze openstaande vacatures!
  Rebecca Korbee Video1600x420px

  Bekijk hier de werkdag van onze bedrijfsarts in opleiding Rebecca Korbee.

  Leonie Mooijman 420x420px

  Leonie Mooyman

  Bedrijfsarts in opleiding

  Ruimte, ondersteuning en begeleiding

  “Toen ik bij Arbo Unie over een opleidingsplek ging praten, was er meteen een klik. Het voelde gewoon goed en dat doet het nog steeds. Naast een vaste studiedag heb ik iedere week anderhalf uur overleg met mijn interne begeleider, dan bespreken we waar ik tegenaan ben gelopen. Dat kan een casus zijn, maar net zo goed een offerteverzoek of adviesvraag.” 

  Lees over de ervaring van Leonie Mooyman

   

  Neem contact op met onze recruiter

  Jotte Tromp

  Senior Recruiter

  Geef je op voor een meeloopdag!

  Ben jij een student geneeskunde of een basisarts en wil je meer weten over werken bij Arbo Unie? Wij ontmoeten jou graag. Je bent van harte welkom om een dagje mee te lopen met onze bedrijfsarts, basisarts of in gesprek te gaan met onze experts.

  Geef je op