Bedrijfsarts bij Arbo Unie: omdat je hier de ruimte krijgt

“Mijn baan biedt me zó veel variatie. Neem alleen al deze week: natuurlijk houd ik spreekuur en voer ik keuringen en periodieke medische onderzoeken uit. Maar ik lever ook een bijdrage aan een aanbesteding. Schuif aan in een sociaal-medisch team en bij een MT-sessie van een klant. Heb overleg met een medisch adviseur voor de scheepvaart. En ik bezoek een ict-afdeling, om te bekijken wat ze met onze adviezen over ergonomie hebben gedaan.”

Nieuwe uitdagingen en ervaringen

“Na 23 jaar kan ik uit ervaring zeggen dat Arbo Unie je ook alle ruimte biedt om nieuwe uitdagingen en ervaringen op te zoeken. Onze klantenportefeuille is zó breed en gevarieerd – als je toe bent aan iets nieuws, zijn er altijd mogelijkheden. Bijvoorbeeld een nieuwe klantengroep. Of een andere branche. En anders kun je kiezen voor specialisatie, zoals begeleiding van werknemers of advies aan organisaties. Of een specifiek werkterrein: zwangerschap en werk, toxicologie of psychische klachten.”

Uiteenlopende bedrijfsvloeren

“Zo heb ik me verdiept in organisatieadvies. Daar heb ik een eenjarige masterclass Bedrijfskunde voor gedaan op Nyenrode. En ik focus op de scheepvaart, met name het loodswezen. Dan sta je bij werkplekbezoek ineens op het dek van een schip dat grote zeeschepen veilig naar de haven loodst. Zo heb je als bedrijfsarts te maken met tal van mensen en werkzaamheden, op zeer uiteenlopende bedrijfsvloeren. In die zin verbreedt dit werk je blik op de wereld.”

Ook groeien bij Arbo Unie?

Bekijk onze openstaande vacatures.
Saskia Vollema 650x400px

Saskia Vollema 

Ervaren bedrijfsarts

Dit werk verbreedt je blik op de wereld 

  • Is bedrijfsarts
  • Focust op: de mens in organisaties, scheepvaartsector
  • Werkt bij Arbo Unie sinds: 1993
  • Heeft ervaren: “Hier zijn altijd mogelijkheden voor iets nieuws” 
     

Meer weten?

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook graag werken bij Arbo Unie? Reageer dan snel op één van onze vacatures.

Arbo Unie als werkgever

Wil je graag sparren met andere professionals? Ervaar het plezier van gedreven samenwerken.