Werkenbij-BMW-banner-1440x420px

Bedrijfsmaatschappelijk werker bij Arbo Unie

Alle vacatures

  1. Bedrijfsmaatschappelijk werker

Met een flinke dosis nieuwsgierigheid werken op jouw eigen manier

Wil jij ervoor zorgen dat mensen met energie en plezier kunnen blijven werken? Als bedrijfsmaatschappelijk werker adviseer en ondersteun jij onze klanten en hun medewerkers bij psychosociale stress voor zover deze verband houden met en/of van invloed zijn op de werksituatie.

Jij werkt met andere bevlogen professionals in een multidisciplinair team, dat onder andere bestaat uit een bedrijfsarts, psycholoog, arbeidsdeskundigen, veiligheidskundige en teamleider. Door deze betrokkenheid van en samenwerking met collega’s van andere disciplines kan je sneller schakelen in het herstelproces en ondersteun je organisaties bij een juist verzuim- en preventiebeleid.

Onze lekker-in-je-vel aanpak

Als bedrijfsmaatschappelijk werker heb je een belangrijke rol in het vóórkomen van verzuim of uitval. Je coacht individuele werknemers op hoe zij gezond(er) kunnen leven. Daarnaast adviseer je organisaties over hoe zij hun werknemers vitaler kunnen krijgen. Want wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie en zit daardoor lekker in z’n vel. Dit willen wij niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou. Bij Arbo Unie kun je je eigen tijd indelen en werken op een manier die bij jou past.

Alle vacatures

Heb je een vraag?

Neem contact op met:

Jotte Tromp
Senior Recruiter

recruitment@arbounie.nl

Werkenbij-W-Stoffer-BMW-1000px

Wil Stoffer

Bedrijfsmaatschappelijk werker

Bij Arbo Unie hebben we veel autonomie. Er is een hoge mate van vrijheid in hoe je je agenda indeelt en hoe je vormgeeft aan je vak. Die regelruimte vind ik heel prettig.

Lees meer in de blog van Wil Stoffer