1. Ervaren bedrijfsarts

Ervaren bedrijfsarts

Of je nu zzp’er bent of in loondienst werkt, als ervaren bedrijfsarts wil je in beweging blijven. Soms kun je dat het best realiseren door je bakens te verzetten. Arbo Unie biedt je een werkomgeving waarin je volop uitdagingen en kansen op je pad vindt.

Werken in een multidisciplinair team

Bij ons werk je met andere experts samen in de uitdagende omgeving van een multidisciplinair team. Wij maken voortdurend gebruik van elkaars expertise, vanuit de overtuiging dat we onze klanten door onderlinge samenwerking de beste oplossingen aanbieden. Zo staan we samen garant voor topkwaliteit. En werken we met trots voor organisaties die op het gebied van gezond en veilig werk tot de Nederlandse top behoren.

Ruimte voor specialisatie én verbreding

Omdat onze kracht is gebaseerd op de expertise en vaardigheden van onze professionals, investeren we continu in hun groei en ontwikkeling. Hierbij bieden we onze bedrijfsartsen ruimte voor zowel specialisatie als verbreding. Want we willen dat jij voor onze klanten een inspirerende gesprekspartner bent, die met vernieuwende ideeën en oplossingen komt. 

Werken als bedrijfsarts?

Bekijk onze vacatures.

Neem con

Rob Peters 650x400px

Rob Peters

Ervaren bedrijfsarts

Samen sta je zoveel sterker dan alleen

“Ik haal veel voldoening uit mijn werk, maar wil me graag verder ontwikkelen. Door mijn kennis te verdiepen of te verbreden. Door te sparren met andere professionals. En door te werken voor toonaangevende opdrachtgevers, die willen investeren in de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers.”

Lees meer over de ervaring van Rob Peters

 

Neem contact op met onze recruiter

Jotte Tromp

Senior Recruiter

Geef je op voor een meeloopdag!

Wil je meer weten over werken bij Arbo Unie? Wij ontmoeten jou graag. Je bent van harte welkom om een dagje mee te lopen met onze bedrijfsarts of in gesprek te gaan met onze experts. Geef je dan hieronder op voor een meeloopdag met een van onze ervaren bedrijfsartsen.

Geef je op