Werken als GZ psycholoog bij Arbo Unie, iets voor jou?

Wil je weten of het vak van GZ psycholoog iets voor jou is? En of Arbo Unie bij je past? Beantwoord dan de onderstaande vragen: 

  • Je houdt ervan om mensen te helpen vanuit je professie. Je vindt het een uitdaging om uitval te voorkomen door vroegtijdig te signaleren en leidinggevenden hier op te sturen. 
  • Overbelastingsklachten, arbeidsconflicten, EMDR, slaapstoornissen en andere psychische of mentale problematiek van medewerkers pak jij graag aan om mensen gezond en mentaal fit aan het werk te krijgen en houden. 
  • Vrijheid in je werk heb jij hoog in ’t vaandel. De mogelijkheid om vanuit jouw kennis, ervaring en specialisme(n) vorm te geven aan jouw werk, maakt jou een krachtige GZ psycholoog. Je hebt een duidelijke mening en visie op je werk en wil hierin graag gehoord worden. 
  • Je vindt het een verrijking van je werk om intensief samen te werken en te sparren met andere professionals, zoals bedrijfsartsen, arbeids en organisatiedeskundigen en ergonomen. Ook vind je het interessant om jongere collega’s te begeleiden. Het principe van oud leert van jong en jong leert van oud, past bij jou. Je staat open voor nieuwe ideeen en deelt jouw kennis en ervaring graag met onder andere PIOG’s. 

Beantwoord jij één of meerdere vragen met ja, dan is werken als (GZ) psycholoog zeker iets voor jou. We gaan hier graag met je over in gesprek. Neem contact op met Laura Podgorski ,Senior Recruiter op 06 5250 2066 of mail naar recruitment@arbounie.nl

 

Heb je een vraag

Neem contact op met:

Jotte Tromp
Senior Recruiter
 
recruitment@arbounie.nl