Lekker in je vel fase 2 1440x420px

Leefstijl

Lekker in je vel

Lekker in je vel podcasts

Arbo Unie wil de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen bevorderen en daarmee organisaties succesvoller maken. We zorgen voor betrokken en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en hun leven.

Door op zoek te gaan naar de juiste energiebronnen krijg je veerkracht, zelfvertrouwen en blijf je weerbaar. Daarom werken we samen met werkgevers en werknemers aan het verbeteren van het welzijn en het verhogen van de inzetbaarheid van mensen. 

Dit doen we door het ontwikkelen van innovatieve dienstverlening die past bij deze tijd. Door gebruik te maken van alle expertise die we in huis hebben, door wetenschappelijke inzichten vanuit onze academische werkplaatsen en onderscheidende inzichten uit onze database.  Hiermee zijn we in staat om mensen te versterken. Wij noemen dat de Lekker-in-je-vel aanpak. Waarbij we mensen in hun kracht zetten als het om werk, gezondheid en vitaliteit gaat.

Hoe pak je een leefstijl-gesprek aan?

Gebruik de handige checklist.

Video Lekker in je vel

Video-lekker-in-je-vel-1900x350px

Lekker in je vel

Lekker in je vel podcasts

Blogs van onze leefstijl bedrijfsarts Giny Norder

Onze leefstijl oplossingen

Preventief medisch onderzoek

Onderzoek ook de mentale gezondheid van je werknemers en breng risico’s in kaart, om zo de inzetbaarheid van kwetsbare groepen te verbeteren.

Meer bewegen houdt je gezond

Wil je je medewerkers uitdagen om meer te bewegen? 

Fit voor de job

Preventie in relatie tot leefstijl is een sleutelwoord in onze aanpak om medewerkers op een veilige, gezonde en productieve manier te laten werken. Vanuit de praktijk zien wij dat preventieve bedrijfsgezondheidszorg positieve effecten heeft. Niet alleen in het voorkomen van verzuim, maar ook in het versterken van de vitaliteit van werkenden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang iedere maand het laatste nieuws.

Aanmelden

Volg ons op social media