Quickscan Mentale Veerkracht

  • Korte en krachtige analyse
  • Snel resultaat
  • Effectieve aanpak

Wanneer je weet wat de échte oorzaken zijn, die de mentale veerkracht in jouw organisatie belemmeren, kun je de juiste stappen zetten. Arbo Unie maakt werk van mentale veerkracht en brengt jouw organisatie en medewerkers in topconditie. 

Onze doelgerichte aanpak begint met de Quickscan Mentale Veerkracht: een korte en krachtige analyse, die je onmiddellijk concreet advies oplevert.

Quickscan Mentale Veerkracht helpt je de echte oorzaken te achterhalen. Het biedt je houvast voor een effectieve aanpak, waarmee je kunt sturen op het beoogde resultaat.

Vraag offerte aan

Direct een prijs opvragen?

Veel van onze klanten raden dit product aan!

Kies voor een effectieve aanpak!

De Quickscan Mentale Veerkracht is een korte en krachtige analyse, die je direct concreet advies oplevert. We beoordelen relevante gegevens en spreken met sleutelfiguren in jouw organisatie. Zo kijken we naar de veerkracht en gezondheid van je medewerkers; of medewerkers zelf verantwoordelijkheid nemen en in actie komen als ze merken dat ze in de gevarenzone komen; hoe leidinggevenden hierop inspelen en of de organisatie stuurt op mentale veerkracht en welke ambities er zijn op dit vlak.

De resultaten presenteren we dezelfde dag in een gezamenlijke sessie. Je krijgt een concreet advies, dat aansluit op de situatie in jouw organisatie. Het geeft inzicht in hoe je de veerkracht van medewerkers positief kunt beïnvloeden. We laten ook zien wat deze aanpak de organisatie oplevert.

Quickscan Mentale Veerkracht helpt je de echte oorzaken te achterhalen en biedt je houvast voor een effectieve aanpak. Wil je hier direct mee aan de slag? Neem dan contact op met een van onze adviseurs:

Anita Koops 420x420px

Anita Koops 

Arbeids- en organisatieadviseur

06 5250 0633

Stuur bericht

Jan van den Hoogen 420x420px

Jan v.d. Hoogen

Arbeids- en Organisatie adviseur

06 3770 8857

Stuur bericht

Jeroen Stoffelsen 420x420px

Jeroen Stoffelsen

Arbeids- en organisatieadviseur

06 5250 1957

Stuur bericht

Martin Bos 420x420px

Martin Bos 

Arbeids- en organisatieadviseur

06 5250 0322

Stuur bericht

Deze oplossing helpt je misschien ook verder

Preventief medisch onderzoek

Onderzoek ook de mentale gezondheid van je werknemers en breng risico’s in kaart, om zo de inzetbaarheid van kwetsbare groepen te verbeteren.

Training leidinggevenden

Zij leren om hun medewerkers te ondersteunen bij het vergroten van de mentale veerkracht.

Steun
bij
problemen

Werknemers die kampen met schulden of te maken hebben met pesten of discriminatie hebben gemiddeld meer stress, zijn minder productief en melden zich vaker ziek. Help hen om problemen te beperken.