Gezondheidscheck

Hoe gaat het met de vitaliteit van je werknemers? Is iedereen gezond, of sluimeren er risico’s? Om je werknemers ook op de langere termijn duurzaam inzetbaar te houden, is het uitvoeren van een gezondheidscheck een goede investering. Zo bied je werknemers de mogelijkheid om inzicht te krijgen in hun fysieke en mentale gezondheid.

In het ene geval worden de werknemers onderzocht en kijken onze artsen of er een vervolgtraject nodig is. In het andere geval krijgen werknemers, aan de hand van een vragenlijst, inzicht in hun eigen vitaliteit. Hoe eerder er eventuele gezondheidsrisico’s boven tafel komen, hoe eerder we kunnen helpen bij een leven lang lekker in je vel.

Vraag offerte aan

Direct een prijs opvragen?

Verhoog de inzetbaarheid van je werknemers.

Wat levert een gezondheidscheck op?

De gezondheidscheck geeft je werknemer inzicht in leefstijl, gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst en een medisch onderzoek. We onderzoeken de gezondheidsrisico’s bijvoorbeeld voor hart- en vaatziekten en diabetes. De check wordt uitgevoerd door een vitaliteitscoach onder begeleiding van onze bedrijfsarts. De werknemer ontvangt de resultaten en adviezen in een persoonlijk onderzoeksverslag.
Klantstatement Unilever 700 x 300px gedr 2
logo unilever 150px
Hoe health checks Unilever helpen bij de missie van duurzaam leven. 

In de fabrieken, waar de meeste medewerkers in ploegendienst werken, zijn de checks anders dan op onze kantoorlocaties met vooral kenniswerkers.

B. Dekker, HR Manager Arbeidsverhoudingen bij Unilever

Lees meer

Deze oplossing helpt je misschien ook verder

Functiegerichte-keuring

Hiermee houd je zicht op risico’s en kun je de inzetbaarheid optimaliseren. 

RI&E

Veilig werken begint bij het (h)erkennen en beperken van de risico’s binnen je organisatie.
Met de RI&E zorg je voor een systematische aanpak.

Preventief medisch onderzoek

Onderzoek de gezondheid van je werknemers en breng risico’s in kaart, om zo de inzetbaarheid van kwetsbare groepen te verbeteren.