1. Preventieve ondersteuning in de vorm van trainingen en workshops

Preventieve ondersteuning in de vorm van trainingen en workshops

Een leven lang optimaal werken. Wie wil dat nu niet? Veilig, gezond, plezierig en maximaal productief werken is belangrijk voor werknemers én werkgevers. Arbo Unie levert daarvoor preventieve ondersteuning en advies, gericht op het individu, maar ook op team- en organisatieniveau.

Eén van de instrumenten die we vaak inzetten voor onze klanten zijn trainingen en workshops. Deze zijn doorgaans in-company. Echter, er zijn genoeg redenen waarom het interessant kan zijn om (eerst) een individuele leidinggevende of medewerker naar een van onze trainingen te laten gaan. Daarom bieden we onze meest gevraagde trainingen als open-inschrijfmogelijkheid aan. 

Naar trainingen

Extra aandacht voor

Onlangs is de workshop ‘Aan de slag met de RI&E’ toegevoegd aan ons aanbod. Eén van de taken van de preventiemedewerker is het meewerken aan de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en de maatregelen die daaruit volgen. Voer je de RI&E voor het eerst uit? Dan kom je graag beslagen ten ijs. Wat is de RI&E? Hoe pak je het aan? Waar moet je beginnen en wie betrek je er bij? Spelen deze vragen ook bij jou? Dan is de eendaagse workshop ‘Aan de slag met de RI&E’ iets voor jou.

Via onderstaande link een overzicht van onze trainingen en workshops met data voor de komende maanden overzichtelijk op een rijtje. 

Naar overzicht

Deel deze pagina

Terug naar nieuwsoverzicht