Onze aanpak

Vernieuwend

Omdat de inhoud van werk razendsnel verandert onder invloed van digitalisering, robotisering en artificial intelligence is vernieuwing voor organisaties en werkenden essentieel. We zijn vooruitstrevend op het gebied van innovatie en ontwikkeling. Onze nieuwe methodieken, gerichte adviezen en online tools zorgen ervoor dat mensen lekker in hun vel zitten, op iedere leeftijd en in elke fase van leven en werken. We ontwikkelen nieuwe diensten in samenwerking met onze klanten op een agile manier vanuit ons Innovatielab.

Kwaliteit

De onderscheidende aanpak en de effectiviteit van onze dienstverlening is het bewijs van onze kwaliteit. We werken met de beste professionals in hun vak en hebben daarnaast een intensieve samenwerking met tal van universiteiten in Nederland. Vanuit diverse academische werkplaatsen valideren we continu onderdelen van onze dienstverlening om de effectiviteit en doelmatigheid te bewaken. 

Methodische aanpak

Bij Arbo Unie gaan we onder meer te werk volgens het Work Home Resource-model. Het vormt de basis om gericht aandacht te besteden aan alle factoren die het gedrag beïnvloeden. We kijken daarbij naar de hulpbronnen op het werk en thuis en natuurlijk naar de eigen persoonlijkheid. Zo vinden we de beste oplossing om de optimale inzetbaarheid te versterken.

Onze aanpak werkt voor vraagstukken op drie niveaus:

herkenbare dienstv afb 1 

We richten ons op je medewerker, het team én de organisatie, zodat ieder vanuit zijn eigen rol verantwoordelijkheid kan nemen voor bijvoorbeeld zijn of haar gezondheid, vitaliteit of sociale veiligheid.

herkenbare dienstv afb 2

Brede expertise in eigen huis

We werken met een breed scala aan eigen professionals, zodat we je vraagstuk vanuit diverse invalshoeken kunnen belichten. Korte lijnen zorgen voor sneller resultaat. We onderscheiden ons daarmee van andere dienstverleners.

Medewerkersaantallen versie 27022018 700px

Als het gaat om werk en gezondheid komen er naast re-integratie en inzetbaarheid ook vaak andere vragen naar boven. Denk aan re-integratie tweede spoor, revalidatie na een zware ziekte of ongevallenhulp. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Samen met onze dochters bieden we een passende aanpak.

logo Verbanen                          logo Belife


logo PHC                             Mkbasics wit935x386_96kb

Nieuwsgierig?

Meer weten over onze aanpak.