Opdracht formulier griepvaccinaties 2023

** Alleen invullen bij vaccinatie op eigen locatie. Graag voor iedere locatie een apart formulier invullen.

Geeft hierbij opdracht tot het leveren van de volgende diensten

* Middels dit formulier geeft je opdracht voor het leveren van het door jou aangegeven aantal griepvaccins. Zijn er meer deelnemers dan aangegeven dan wordt het werkelijke aantal vaccinaties gefactureerd. Indien minder dan het opgegeven aantal wordt afgenomen, dan betaal je over de eerste 10% geen kosten. Bij een verschil groter dan 10% van het opgegeven aantal worden de niet afgenomen vaccins in rekening gebracht.

Voorkeurslocatie(s) :

Investering op Arbo Unie locatie

Voor vaccinatie op een Arbo Unie locatie berekenen wij per werknemer € 39,-

Projectkosten, éénmalig € 70,00

Investering op klantlocatie

Voor vaccinatie op een klantlocatie berekenen wij:

  • Vanaf 25 griepvaccinaties € 65,- per persoon
  • Tussen 25 en 75 personen € 60,- per persoon
  • Tussen 75 – 100 personen € 55,- per persoon
  • Vanaf 100 personen € 50,- per persoon
  • Projectkosten eenmalig € 70,- per locatie

* Tijdens het vaccineren dient er te allen tijde een arts aanwezig te zijn om direct te kunnen handelen in geval van een allergische reactie.

** Projectkosten houdt in: verwerken van de gegevens in onze systemen waaronder het correct registeren in de infokaart van jouw werknemer.

Of

**Vaccineren op eigen locatie is mogelijk vanaf 25 medewerkers, let op! minimaal 25 vaccins per locatie. Het aantal opgegeven vaccins wordt meegenomen. Wij nemen geen extra vaccins mee en kunnen derhalve niet meer vaccineren dan het opgegeven aantal. Wij vragen je om aandacht te besteden aan de ruimte (wachtruimte, uitvoerkamer). In verband met de veiligheid van jouw en onze medewerkers dient jouw locatie aan alle specificaties te voldoen conform bijgesloten checklist.

NB: Indien i.c.m. vaste dagdelen spreekuur of SMT door jouw bedrijfsarts op de eigen locatie dan vervallen de kosten voor de inzet van een bedrijfsarts. De griepvaccinaties worden op stuksprijs in rekening gebracht en je betaalt de reistijd voor de doktersassistente.