ARBO-2101 Webheaders_1440x420_V01b2

Meer vrijheid als verpleegkundige (HBO-V) bij Arbo Unie

Bekijk de video

  1. Verpleegkundige

Samenwerken in een multidisciplinair team met veel eigen verantwoordelijkheid

Wil jij mensen helpen om in hun kracht te staan op het werk? Als verpleegkundige bij Arbo Unie houd je je bezig met de begeleiding, beoordeling en advisering rond (ziekte)verzuim, re-integratie en inzetbaarheid van medewerkers. De functie is erg afwisselend: je bent adviseur, relatiebeheerder en regisseur van alle verzuimprocessen.

Je werkt als team samen met onze bedrijfsartsen bij onze verschillende opdrachtgevers. Ook schakel je met andere professionals uit het multidisciplinaire team, zoals een psycholoog, bedrijfsmaatschappelijk werker, arbeidsdeskundige, veiligheidskundige en teammanager. De korte lijnen bewerkstelligen een sneller herstelproces, waarmee je onze klanten ondersteunt bij een juist verzuim- en preventiebeleid.

Onze lekker-in-je-vel aanpak

Als verpleegkundige heb je een belangrijke rol bij het vóórkomen van verzuim of uitval. Je coacht individuele werknemers op hoe zij gezond(er) kunnen leven. Daarnaast adviseer je organisaties over hoe zij hun werknemers vitaler kunnen krijgen. Want wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie en zit daardoor lekker in z’n vel. Dit willen wij niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou. Bij Arbo Unie kun je je eigen tijd indelen en werken op een manier die bij jou past.

Teamsamenwerking

Als verpleegkundige bij Arbo Unie voer jij zelfstandig taken uit. Onze gezondheidsteams bepalen gezamenlijk welke professional het meest passend en dus effectief is voor een situatie. Dit noemen we teamsamenwerking of taakdelegatie en betekent dat jij veel eigen verantwoordelijkheid krijgt.

Wil je meer weten over de functie van verpleegkundige?

Vul het formulier in. Wij nemen contact met je op!

Solliciteer nu

Bekijk onze openstaande vacatures!

Ontmoet Marlijn, verpleegkundige

JobclipMarlijn00013524Still002

banner-werken-bij-vanessa-jesse

Podcast & Blog

Ontmoet Jesse en Vanessa: verpleegkundige en arboverpleegkundige

Beluister de podcast Lees de blog

Ga jij de uitdaging aan?

Wil je meer weten over de functie van verpleegkundige?

Vul het formulier in. Wij nemen contact met je op!

Heb je een vraag?

Neem contact op met:

Jotte Tromp
Senior Recruiter

recruitment@arbounie.nl