1. Vaststellen en beschrijven van goede praktijken

Vaststellen en beschrijven van goede praktijken

Hoe kunt u voor uw werknemers een optimale werksituatie bereiken? Een overzicht van praktijkvoorbeelden helpt u op het juiste spoor. Arbo Unie / ECTS heeft in talloze situaties geadviseerd. Als gevolg hiervan hebben we veel ervaring met het vaststellen en beschrijven van hoe het wél moet. 

Dit heeft onder andere geresulteerd in een groot aantal factsheets ten behoeve van diverse branches.

Behalve factsheets voor de medewerkers kunnen ook factsheets voor andere doelgroepen (werkgever of preventiemedewerker) worden opgeleverd. Voor een werkgever zijn bijvoorbeeld kosten en baten van een goede praktijk van belang. Een preventiemedewerker wil graag meer achtergrondinformatie over bijvoorbeeld de betreffende arboregels. 

Door op onderstaande links te klikken kunt u enkele voorbeelden van factheets voor de verschillende doelgroepen bekijken:

Indien gewenst kunnen factsheets in combinatie met PIMEX filmpjes worden opgeleverd. 

Voor meer informatie m.b.t. het PIMEX systeem klik hier.

Advies nodig?

Mail ons! 

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur

Stuur een e-mail

Onze expert

Petra Beurskens 420x420px

Petra 
Beurskens 

Senior arbeidshygiënist

06 5250 2331
petra.beurskens@arbounie.nl

is werkzaam als senior arbeidshygienist bij Arbo Unie en heeft een ruime ervaring opgebouwd in verschillende bedrijfstakken zoals de industrie en zorg. Heeft als projectleider van grote projecten ruime ervaring opgedaan en is gespecialiseerd in risico communicatie. Zij geldt hierbij als de specialist op het gebied van PIMEX.