Het is de week van de RI&E en dus is de RI&E Challenge in volle gang. Tijdens deze challenge staat elke dag een thema van de RI&E centraal. Hierdoor kom je erachter of je voldoende op de hoogte bent van de risico’s binnen jouw organisatie. Als deelnemer krijg je dagelijks een video in je mailbox. Hierin vertelt een van onze professionals jou alles over het onderwerp van de dag. Daarnaast ontvang je een interactieve infographic. Hiermee kan je zelf aan de slag met het in kaart brengen van de risico’s bij jou op de werkvloer.

Wil je in alle rust de video’s en infographics terug kijken? Dagelijks verschijnt er een nieuw thema met de bijbehorende video en infographic op deze pagina. Zo kun je aan het eind van de week alles nog een rustig keer langslopen.

Neem het seRIEus!

Onze Neem het seRIEus thema's

Psychosociale arbeidsbelasting aanpakken

Vandaag staat het thema psychosociale arbeidsbelasting (PSA) op de planning. PSA is onterecht een onderbelicht onderdeel van de risico-inventarisatie. 
Want weet je dat er in Nederland maar liefst 868.000 mensen kampen met burn-out?

Omgevingsfactoren aanpakken

Heb jij al weleens gedacht aan de hoeveelheid fysieke belastingen waar je medewerkers dagelijks aan blootgesteld worden? Wist je dat fysieke overbelasting voor bijna 30 procent van het ziekteverzuim zorgt?

Gevaarlijke stoffen aanpakken

Vandaag is het tijd om gevaarlijke stoffen binnen je organisatie in kaart te brengen. Wist je dat 1 op de 4 medewerkers in aanraking komt met gevaarlijke stoffen op het werk? Tijd om hier mee aan de slag te gaan dus!

Veiligheid aanpakken

Voor vandaag staat het onderwerp veiligheid op de planning. Wist je dat er 200.000 medewerkers per jaar te maken hebben met een ongeval op het werk?

Plan van Aanpak

Het Plan van Aanpak, een onlosmakelijk deel van de RI&E. Zonder Plan van Aanpak is de RI&E niet compleet. Hoe pak je dit aan?

Video: "De volgende stap in de RI&E

video-afbeelding-rieminder-1900x350px

Wil je hulp bij het in beeld brengen van je bedrijfsrisco’s?

Vraag dan een offerte aan voor een RI&E.

Vraag een offerte aan