arbounienlwerkgeverveiligheidfysiekeveiligheidrisicoinventarisatieenevaluatieneemhetserieus 1440x420

Neem het seRIEus

 

Download de infographics

Ben jij voldoende op de hoogte van de risico’s binnen jouw organisatie? En waar moet je eigenlijk op letten? We hebben vanuit de RI&E een aantal verdiepende thema’s in kaart gebracht. Het gaat om omgevingsfactoren, psychosociale arbeidsbelasting (psa), veiligheid en gevaarlijke stoffen. Deze komen samen in het plan van aanpak.

Bekijk de video’s per thema, waarin een van onze professionals jou alles over het thema vertelt. En download de bijbehorende interactieve infographic. Hiermee kan je zelf aan de slag met het in kaart brengen van de risico’s bij jou op de werkvloer.

 

Onze Neem het seRIEus thema's

Psychosociale arbeidsbelasting aanpakken

Het thema psychosociale arbeidsbelasting (PSA) is onterecht een onderbelicht onderdeel van de risico-inventarisatie. Want weet je dat er in Nederland maar liefst 868.000 mensen kampen met burn-out?

 

Omgevingsfactoren aanpakken

Heb jij al weleens gedacht aan de hoeveelheid fysieke belastingen waar je medewerkers dagelijks aan blootgesteld worden? Wist je dat fysieke overbelasting voor bijna 30 procent van het ziekteverzuim zorgt?

Gevaarlijke stoffen aanpakken

Wist je dat 1 op de 4 medewerkers in aanraking komt met gevaarlijke stoffen op het werk? Wil je weten of dit ook binnen jouw organisatie speelt? Tijd om hier mee aan de slag te gaan dus!

Veiligheid aanpakken

Veiligheid binnen je organisatie is erg belangrijk. Wist je dat er 200.000 medewerkers per jaar te maken hebben met een ongeval op het werk?

Plan van Aanpak

Het Plan van Aanpak, een onlosmakelijk deel van de RI&E. Zonder Plan van Aanpak is de RI&E niet compleet. Hoe pak je dit aan?

Wil je hulp bij het in beeld brengen van je bedrijfsrisco’s?

Vraag dan een offerte aan voor een RI&E.

Vraag een offerte aan

Vul hier je gegevens in en download de interactieve "neem het seRIEus" infographics

Aanhef

Toestemming

ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Arbo Unie en verleen hierbij toestemming om mijn naam, e-mailadres en de door mij ingevulde velden in dit aanmeldformulier voor dit doel te gebruiken.

bij deze verleen ik toestemming aan Arbo Unie om de door mij ingevulde velden en persoonsgegevens in dit aanmeldformulier te gebruiken, om zo de website www.arbounie.nl aan te passen aan mijn persoonlijke situatie en om mij relevante informatie en aanbiedingen te mailen.