1. RI&E Risico inventarisatie en – evaluatie laten uitvoeren

Risico-inventarisatie &
-evaluatie (RI&E)

RI&E maken voor je organisatie? Ontdek de risico-inventarisatie en -evaluatie van Arbo Unie. 

  • Krijg online actueel inzicht in je acties: overzichtelijk en simpel te bewaken
  • Signaleer trends en stuur gemakkelijk bij
  • Ontvang directe ondersteuning vanuit een breed scala aan professionals
  • Organisaties waarderen RI&E van Arbo Unie gemiddeld met een 8 

Werkomstandigheden die het werk van je medewerkers optimaal ondersteunen. Dat is de basis voor succes. Door hier regelmatig aandacht aan te geven voorkom je onnodige risico’s. De risico-inventarisatie en -evaluatie van Arbo Unie helpt je daarbij. 

Elke branche of organisatie heeft zijn eigen specifieke risico’s. Daar passen we de omvang en de inhoud van de RI&E goed op aan. De professionals van Arbo Unie weten alles over jouw branche. Dat zorgt ervoor dat er voor de juiste maatregelen en bijpassende oplossingen wordt gekozen, met als resultaat betrokken en gemotiveerde medewerkers.

Direct een prijs opvragen?

Weet welke maatregelen prioriteit hebben en het meeste effect sorteren.

 

Wil je meer weten over de RI&E?

Download dan de whitepaper "Niemand wil ziek worden van werken". Een whitepaper voor ondernemers en HR-managers over hoe je met een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) de gezondheidsrisico's kunt beperken.

Week RIEwaaier200x200px 
RIE Video 1600x420

RI&E maken? Ontdek RI&E van Arbo Unie

Hoe werkt de RI&E?

Met de RI&E kiezen we samen de doelen en gewenste aanpak. Je hebt de keuze om de RI&E zelf uit te voeren, samen te doen of te laten verzorgen door Arbo Unie. Na de inventarisatie en de beoordeling van de risico’s adviseren onze deskundigen je over passende oplossingen, die deze risico’s verminderen of voorkomen en op die manier de inzetbaarheid vergroten. Alle acties vind je terug in een digitaal instrument, waarmee je de voortgang bewaakt en waar nodig kunt bijsturen. Jaarlijks bespreken we de realisatie van de actiepunten en kijken we vooruit. Arbo Unie beschikt over gecertificeerde deskundigen die de RI&E kunnen uitvoeren, begeleiden of toetsen.

Direct een prijs opvragen?

Weet welke maatregelen prioriteit hebben en het meeste effect sorteren.

Vraag offerte aan

Deze oplossingen kunnen je ook verder helpen

Veiligheids-risico's

In diverse beroepen loop je het risico op een verhoogde blootstelling aan straling, geluid, chemische stoffen of biologische organismen. Maak gebruik van onze expertise.

PMO

Onderzoek de gezondheid van je werknemers en breng risico's in kaart, om zo de inzetbaarheid van kwetsbare groepen te verbeteren.

Keuringen

Je houdt zicht op de arbeidsrisico's en kunt de inzetbaarheid van je mensen optimaliseren.