Werken bij Rebecca verloopvulling 1440x420px

  "Omdat je als arts ook wilt groeien als coach en adviseur’

  1. Als werkgever

  Arbo Unie als werkgever

  Werk je bij Arbo Unie, dan werk je voor een gedreven en moderne dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg. Wij zijn er voor organisaties die willen investeren in mensen, zodat die een leven lang optimaal kunnen werken. Zo gaan we als werkgever dus ook graag om met onze eigen medewerkers. 

  We werken voor toonaangevende organisaties en boeken resultaat in zeer uiteenlopende branches. Dit doen we vóór alles door goed samen te werken en continu kennis en expertise te delen. Onze medewerkers gaan voor topkwaliteit en willen zich voortdurend blijven ontwikkelen. Zodat we mens én organisatie altijd de best mogelijke preventieve adviezen en coaching kunnen bieden.
  Wit Video 1600x420

  Werken bij Arbo Unie daar word je beter van

  Lucien Ferrier 650x400px

  Lucien Ferrier

  Ervaren bedrijfsarts

  “Wat ons drijft en verbindt is passie voor het vak. We geloven in de kracht van oprechte aandacht voor de individuele werknemer én de organisatie waarbinnen deze actief is. En we zijn ervan overtuigd dat warme relaties aangaan en onderhouden essentieel is voor ons werk. Met klanten en cliënten, maar zeker ook onderling.” 

  Lees meer over een werkdag bij Arbo Unie

  Wat heeft Arbo Unie jou te bieden?

  Bekijk onze vacatures

  Wil jij ook graag bij Arbo Unie aan de slag? Reageer dan snel op één van onze vacatures. 

  Werken als bedrijfsarts

  Wil jij je ook continu blijven ontwikkelen? Arbo Unie biedt je een veelzijdige baan als ervaren bedrijfsarts of basisarts die de opleiding tot bedrijfsarts volgt.

  Loop een dagje mee

  Ben jij een (ervaren) bedrijfsarts of student geneeskunde en heb je interesse in ons vak? Kom gerust een dagje meelopen met onze experts.