Header-arbo-unie-als-werkgever-1440x420px

Samen werken aan vitaliteit en gezondheid

  1. Als werkgever

Werken bij Arbo Unie

We bevorderen de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen en maken organisaties daarmee succesvoller. Door het verbeteren van veiligheid en werkomstandigheden willen we bereiken dat mensen lekker in hun vel zitten. Dat doen we samen, vanuit een multidisciplinaire aanpak. 

Met onze innovatieve en kwalitatieve aanpak onderscheiden we ons in de bedrijfsgezondheidszorg. Dit doen we onder andere in samenwerking met Nederlandse universiteiten, waarmee we academische werkplaatsen hebben ingericht.

Optimaal Werken Programma 

We investeren in groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor bieden we onder meer opleidingsmogelijkheden vanuit onze eigen Academy. Daarnaast stimuleren we andere activiteiten zoals coachinggesprekken, of workshops over bijvoorbeeld slaap, voeding, beweging en mentale veerkracht. Ook sponsoren we deelname aan diverse sportieve activiteiten, zoals hardloop-, wandel- en fietsevenementen.

Blended werken 

Een 50/50-combinatie van werken vanuit (klant)locatie en vanuit thuis. Minder reizen scheelt tijd en draagt bij aan het verkleinen van onze CO2 footprint. Daarnaast verhoogt het de snelheid waarmee we op vragen van klanten kunnen reageren. Het vergroot onze flexibiliteit en biedt ons meer regelruimte. Ook geeft het ruimte om bijvoorbeeld werktijden aan te passen aan je eigen bioritme.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is onderdeel van onze bedrijfsmissie en zit dus in het hart van onze organisatie. Dat betekent dat we hier samen invulling aan geven. We maken ons op die manier sterk voor een duurzame toekomst voor iedereen. Dat bereiken we vanuit de drie MVO-pijlers People, Planet en Prosperity door:

  • het bevorderen van de vitaliteit en inzetbaarheid van mensen, zowel binnen als buiten de organisatie (People).
  • het verantwoord omgaan met het milieu en de milieueffecten. Daarbij hebben we de ambitie om in 2025 onze CO2 footprint met 50 procent terug te dringen. En in 2030 willen we het met 95 procent hebben gereduceerd (Planet).
  • een actieve betrokkenheid bij ontwikkeling en welzijn in onze samenleving, de omgang met mensen zowel binnen als buiten de organisatie (Prosperity).

Met de concrete doelstellingen per pijler dragen we bij aan een duurzame samenleving. Jaarlijks ondersteunen we vanuit de Stichting Arbo Unie onderzoek en initiatieven die de arbeidsomstandigheden verbeteren. 

"Sinds ik bij Arbo Unie werk snap ik pas écht hoe belangrijk het is om op alle fronten lekker in je vel te zitten. De aandacht voor gezonde medewerkers, zowel thuis als op het werk, maakt Arbo Unie oprecht waar. Eigenlijk ook wel logisch, want als je zelf niet waarmaakt wat je je klanten adviseert dan zou er iets niet kloppen” - Daphne Spijker, Verpleegkundige Bedrijfsgezondheidszorg

Arbeidsvoorwaarden 

Bij Arbo Unie werken we 36 uur per week en krijg je een salaris conform onze CAO. Boven op dat salaris ontvang je 8% vakantiegeld en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 3%. Jouw standaard 196 vakantie-uren vullen we aan met 20 extra bijzondere verlofuren, omdat we de balans tussen werk en privé écht belangrijk vinden. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor een ergonomische thuiswerkplek, krijg je €2,- per thuiswerkdag én een vergoeding voor woon-werkverkeer en zakelijke reiskosten. 

Heb je een vraag?

Neem contact op met:

Jotte Tromp
Senior Recruiter

recruitment@arbounie.nl

Arbo-Unie-onboarding-app-560x360px

Onboarding app

Een warm welkom

Zodra je de arbeidsovereenkomst tekent heten we je direct welkom met de onboarding app. Een omgeving bomvol nuttige informatie om enthousiast en voorbereid van start te gaan.

Video werken bij Arbo Unie | Lekker in je vel

bedrijfsarts-joost-1900x350px

Wat heeft Arbo Unie jou te bieden?

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook graag bij Arbo Unie aan de slag? Reageer dan snel op één van onze vacatures. 

Werken als bedrijfsarts

Wil jij je ook continu blijven ontwikkelen? Arbo Unie biedt je een veelzijdige baan als ervaren bedrijfsarts of basisarts die de opleiding tot bedrijfsarts volgt.