1. Training tot Ergocoach Beeldschermwerk Upgrade - vervolgtraining

Training tot Ergocoach Upgrade - vervolgtraining

Er zijn vele nieuwe ontwikkelingen rond beeldschermwerk. Termen als ‘Het Nieuwe Werken’ en ‘beïnvloeden van sedentair gedrag’ (langdurig zitten) staan nu in de schijnwerpers. Wat is dan de rol van de ErgoCoach en wat kan deze betekenen in het nieuwe denken rond beeldschermwerkplekken. Een ervaren ergonoom van Arbo Unie leidt u door deze kennis en geeft praktische handvatten om de rol van de ErgoCoach te versterken. Daarnaast wil deze Upgrade ook een platform bieden om te leren van elkaar. Waar ben je in de afgelopen tijd tegen aangelopen en welke successen heb je geboekt of geleerd van de fouten die je gemaakt hebt.

Extra cursusinformatie

Datum: maandag 7 oktober 2024
Prijs: 294,00 euro
Inclusief cursusmateriaal, certificaat en koffie/thee

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de upgrade training:

Voor wie

De training is bedoeld voor werknemers die de rol van ErgoCoach vervullen. Het geeft een verdieping aan de bestaande rol binnen een organisatie.

Deelname

De vervolgtraining duurt een dagdeel en wordt op diverse plaatsen in Nederland gegeven. Voor data en locaties zie onze site www.arbounie.nl/agenda. Tijdstip van alle trainingen: 09:00 tot 13:00.

Werken in kleine groepen levert het beste effect, Daarom bestaat een groep maximaal uit 10 deelnemers (minimaal aantal is 6 deelnemers). De prijs per deelnemer is op basis van open inschrijving € 294,00, excl. BTW (tarief 2023). Bij voldoende deelname is een in-company op aanvraag mogelijk.
Syllabus, certificaat, koffie/thee zijn inbegrepen. Gratis parkeergelegenheid.

Enkele quotes van deelnemers: “goede, bruikbare informatie over het Nieuwe Werken, voldoende sparringsmogelijkheden en inbreng van eigen vraagstukken, je ontvangt informatie waar je verder mee kunt als aanvulling op de basiscursus.”

Belangstelling

Meld je dan aan via de button boven- of onderaan deze pagina. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.

Deel deze pagina

Terug naar overzicht

Event informatie

  • 07 oktober 2024 - 09:00 - 13:00
  • Nevelgaarde 42, 3436 ZZ Nieuwegein
  • Training

Inschrijven voor deze training

Heb je interesse in deze training;

Meld je aan