1. Bedrijfsonderdeel mkbasics en dochters

Mkbasics.nl en overige dochters 

Arbo Unie is een moderne, landelijke dienstverlener met een sterke regionale binding. Samen met ons bedrijfsonderdeel mkbasics.nl en de verschillende dochters bieden we de beste oplossingen.

mkbasics.nl

Mkbasics.nl (www.mkbasics.nl) is een full service arbodienstverlener, met een eigentijdse kijk op verzuim. Wij snappen wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overzien wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker. Onze MKB mentaliteit staat garant voor snelheid & duidelijkheid. Dagelijks zijn wij actief bij ruim 7.000 werkgevers in het land. Wij streven naar inzetbare, gezonde en gemotiveerde werknemers bij onze klanten en daarmee mét hen naar duurzame optimaal presterende organisaties. Mkbasics.nl helpt ondernemingen concreet grip te krijgen en te houden op hun geldstromen. Van onze werknemers mag je een persoonlijke, innovatieve en daadkrachtige aanpak verwachten. Dat hoort bij onze ambitie: de beste schadelastbeperker van Nederland zijn.

ECTS

Het Expertise Centrum Toxische Stoffen (ECTS) is opgericht met het doel om organisaties en werknemers te adviseren over werken met gevaarlijke stoffen. Het ECTS heeft onder andere de Stoffenmanager en PIMEX ontwikkeld. Om een hoog kennisniveau te waarborgen, werkt het ECTS samen met universiteiten en kennisinstituten in binnen- en buitenland.

BeLife

Met 25 jaar ervaring en een landelijk werkend netwerk levert BeLife (www.belife.nl ) haar dienstverlening. We leggen onze passie en energie in het vooruit helpen van mensen. In ieder mens schuilt een krachtig potentieel. Het is onze missie om dat potentieel tot volledige bloei te laten komen. Dit doen we door te focussen op energie, veerkracht en talen om zo het maximale uit mensen, teams en organisaties te laten. We hebben onze expertise in medische specialistische revalidatie, (arbeids)fysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie, lifestyle coaching, ergonomie en performance management.

Met elkaar elke dag een stapje vooruit. Dat verdient ieder mens en elke organisatie. Zo werken wij met elkaar aan een vitale wereld.

Port Health Centre Rotterdam

Port Health Centre (www.porthealthcentre.com) is met haar diensten uniek in de regio. De dienstverlening van Port Health Centre zorgt ervoor dat zeevarenden en passanten in het Rotterdamse havengebied veilig en gezond aan de slag kunnen blijven. De dienstverlening bestaat onder andere uit: medische assistentie; scheepvaart en off-shore keuringen; vaccinatie en reizigersadvisering en assistentie op afstand.

Verbanen

Bij Verbanen (www.verbanen.nl) kunt u terecht voor re-integratie 2e spoor, outplacement en loopbaanadvies. Verbanen helpt mensen die vastgelopen zijn in hun huidige baan of vanuit uitval werken aan re-integratie aan nieuw loopbaanperspectief. Verbanen biedt perspectief op werk en op zo’n manier dat de duurzame inzetbaarheid van een medewerker op veilig terrein belandt. Onderscheidend daarbij is de focus op de gezondheid: er wordt niet alleen gekeken naar wat iemand wil, maar juist ook naar wat iemand kan vanuit talenten en gezondheid. Deze unieke combinatie is de meest doeltreffende manier om het resultaat te verhogen en mensen echt verder te helpen in hun werk. Met deze aanpak biedt Verbanen de vastgelopen kandidaat perspectief op werkplezier, inkomenszekerheid en grip op de eigen loopbaan.

Advies nodig?

088 272 68 00

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur

Bekijk onze locaties