1. Training Preventiemedewerker 14 september 2023

Training Preventiemedewerker

Als preventiemedewerker help je de werkgever bij de dagelijkse veiligheid, gezondheid en arbeidsomstandigheden. Deze basistraining biedt je nuttige kennis en houvast om deze functie effectief en efficiënt in te vullen. Zo krijg je inzicht in uiteenlopende arbo-aspecten en word je hierin getraind.
Arbo Unie biedt daarnaast nog een belangrijke extra. Alle deelnemers gaan na afloop van de training naar huis met een voor je eigen organisatie gemaakt “benodigd deskundigheidsniveau preventiemedewerker”. Deze stel je zelf op, onder professionele begeleiding, aan de hand van je eigen Risico-inventarisatie en Evaluatie, naast de informatie die je hebt opgedaan. Een waardevol houvast.
Heb je na deze training behoefte aan extra ondersteuning? Kies dan voor extra coaching door een van onze zeer ervaren arboprofessionals op locatie bij je bedrijf. Tijdens de begeleiding kun je naar eigen behoefte wensen en risico’s van jouw organisatie behandelen (op offertebasis).

Extra cursusinformatie

Datum: donderdag 14 maart 2024
Prijs: 484,00
Inclusief cursusmateriaal, certificaat, koffie/thee en lunch

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

Voor wie

De training is bedoeld voor werknemers die de functie van preventiemedewerker (gaan) invullen en medewerkers die al belast zijn met het ontwikkelen en bewaken van arbobeleid.

Deelname

De training duurt een dag en wordt op diverse plaatsen in Nederland gegeven. Voor data en locaties zie onze website www.arbounie.nl\agenda. Tijdstip van alle trainingen: 09.00 tot 16.30 uur.

Werken in kleine groepen levert het beste effect. Daarom bestaat een groep uit maximaal 10 deelnemers (minimaal aantal deelnemers is 6). De prijs per deelnemer op basis van open inschrijving bedraagt € 484,00 excl. BTW (tarief 2023). Bij voldoende deelnemers is ook een in-company op aanvraag mogelijk.

Enkele quotes van deelnemers: “duidelijke uitleg, voldoende mogelijkheid voor groepsinteractie en uitwisseling van informatie en kennis, geeft inzage in wat preventiemedewerker inhoudt.”

Belangstelling

Meld je dan aan via de button boven- of onderaan deze pagina. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.

Voor informatie of vragen over deze training neem je contact op met giel.beijer@arbounie.nl.

Deel deze pagina

Terug naar overzicht

Event informatie

  • 14 maart 2024 - 09:00 - 16:30
  • Nevelgaarde 42, 3436 ZZ Nieuwegein
  • Training

Inschrijven voor deze training

Heb je interesse in deze training;

Meld je aan