Gezondheid 1440x420px def

Een optimale werksituatie bereiken

  1. Risico communicatie

Risico communicatie

Advies nodig?

088 272 60 25

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur

Stuur een e-mail

Andre Winkes 893x632px

André Winkes

Gecertificeerd arbeidshygiënist

Veel arbeid gerelateerde gezondheidseffecten treden pas na blootstelling over meerdere jaren op. 

Dit betekent dat de effecten van blootstelling door medewerkers en bedrijfsleiding vaak sterk onderschat worden. Jaarlijks 10.000 extra sterfgevallen door blootstelling aan toxische stoffen zijn hier een triest voorbeeld van. Door het optimaal inzetten van de juiste risico communicatie middelen kan de bewustwording en het gedrag van medewerkers en bedrijven sterk verbeterd worden. 

PIMEX

Met PIMEX kun je het effect van werkmethoden en werkplekomstandigheden op de blootstelling aan gevaarlijke stoffen, nano-deeltjes, fysieke inspanning, geluid, en klimaat meten en bekijken.

Goede praktijken

Hoe kunt u voor uw werknemers een optimale werksituatie bereiken? Een overzicht van praktijkvoorbeelden helpt u op het juiste spoor.

Attractive Workplaces

De toenemende concurrentie binnen bepaalde sectoren om kundige medewerkers, kan het voor een bedrijf of instelling noodzakelijk maken om inzicht te verwerven in de factoren, die het werken bij de organisatie aantrekkelijk maken.

Travel Risk Management

Steeds meer mensen komen voor hun werk lange of korte periodes in het buitenland. Travel Risk Programma van Arbo Unie is een goede begeleiding voor zakelijke reizigers.