1. Persbericht Verbanen brengt ook medewerkers in regio Eindhoven naar passend werk

Persbericht: Verbanen brengt ook medewerkers in regio Eindhoven naar passend werk

Verbanen opent een tweede vestiging in Eindhoven. Dit bedrijfsonderdeel van Arbo Unie, dat begin 2018 in Rotterdam is gestart, richt zich op de begeleiding en herplaatsing van werknemers die zijn vastgelopen in hun huidige baan. Sinds de introductie begeleidt Verbanen tientallen medewerkers in uiteenlopende trajecten.

Uniek en onderscheidend in de aanpak van Verbanen is de focus op gezondheid: “We kijken vooral naar wat iemand kan met zijn talenten en gezondheid. Daarna kijken we naar wat iemand daarmee wil. Deze combinatie vormt een doeltreffende mix, waarmee we medewerkers die zijn vastgelopen activeren en begeleiden naar duurzaam werken. Onze ‘Verbaners’ ervaren deze aanpak als doeltreffend en plezierig”, aldus manager Paul Boon.

Verbanen is vooral voor medewerkers die niet meer op hun plek zitten in hun huidige baan en voor de re-integratiebegeleiding 2e spoor vanuit de Wet Verbetering Poortwachter. Daarnaast verzorgt Verbanen outplacementtrajecten en loopbaanoriëntatieprogramma’s.
Verbanen Eindhoven is gevestigd aan de Beemdstraat 1 en bedient vanaf hier een groot gedeelte van de omliggende regio.

De aanpak bij Verbanen is intensief en persoonlijk, met veel één-op-één sessies en inspirerende workshops die de kandidaten motiveren voor een hernieuwde start op de arbeidsmarkt. Naast de verplichte eigen inspanning van de kandidaat, zoekt Verbanen actief mee naar een nieuwe baan door contact te leggen met interessante partijen.

Deel deze pagina

Terug naar nieuwsoverzicht