Arbo Unie gebruikt Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen

Arbo Unie gebruikt Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hiermee garanderen we dat gevoelige informatie met de modernste beveiliging wordt verzonden, en dat alleen jij de inhoud van de e-mail kunt lezen.

Hoe open je een bericht dat via Zivver is verstuurd? 

Als je een beveiligde e-mail van ons hebt ontvangen, kun je het bericht openen door op de knop “Open bericht” te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier dien je een sms-code of toegangscode in te voeren. 

Bericht openen met een sms-code 

Als je een bericht hebt ontvangen dat is beveiligd met een sms-code, wil Arbo Unie zeker weten dat alleen jij dit bericht kunt lezen. Klik op ‘Open bericht’ en vervolgens op ‘Stuur mij de code’. Voer de code in die je op je telefoon ontvangt om het bericht te lezen.

Bericht openen met een toegangscode 

Als je een beveiligd bericht en een toegangscode hebt ontvangen van ons, klik dan op “Open bericht” en voer de afgesproken toegangscode in om het bericht te lezen. Als je geen toegangscode hebt ontvangen, neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Arbo Unie. 

Geef wijzigingen in je e-mailadres of telefoonnummer aan ons door 

Als je merkt dat het telefoonnummer niet klopt of als de toegangscode niet werkt neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Arbo Unie.

 

Deel deze pagina

Naar het nieuwsoverzicht