Videoconsult via de mobiele telefoon of tablet

Bezoek je het videoconsult via je mobiele telefoon of tablet? Download dan vóór het consult de Microsoft TEAMS app op je apparaat. Deze kun je vinden in de Appstore of de Google Playstore. Zonder deze app kan het videoconsult via mobiele telefoon of tablet niet plaatsvinden. Download je de app tijdens het consult, dan heeft onze professional minder tijd om met je te spreken. 

Als je in de virtuele wachtruimte zit komt er een melding op je scherm als onze professional het consult start. Klik dan op ‘Deelnemen aan deze vergadering’.
 

Hoe werkt het?

Stap 1

Download vóór het consult MS Teams via de Appstore of de Google Playstore.

Stap 1-msteamsdownloaden-290x600px

Stap 2

Op het tijdstip van je afspraak log je in op de website www.welkom.arbounie.nl. Je komt dan in de virtuele wachtkamer van Arbo Unie.

Vul de afspraakcode in en klik op '>'. Deze afspraakcode vind je in de afspraakgegevens die je van ons hebt ontvangen.

Stap 2-afspraakcode-290x600px

Stap 3

Vul ter controle je geboortedatum in en klik op 'Zoek mijn afspraak'.

Heb je meerdere afspraken op 1 dag, dan kun je hier kiezen voor welke afspraak je je op dat moment wil aanmelden.

Stap 3-identiteitscontrole-290x600px

Stap 4

Je komt nu automatisch in de wachtkamer terecht. De professional ziet dat je aanwezig bent en zal het Videoconsult starten. 

Stap 4-wachtkamer-290x600px

Stap 5

Je komt nu in een Microsoft TEAMS omgeving. Kies in eerste instantie onder 'Hebt u de app al?' voor  'Deelnamen aan vergadering'. Je komt dan op een volgende scherm en daar kies je voor 'Deelnemen als gast'. Als laatste voer je je naam in en tik je op 'Deelnemen aan vergadering'.

 

Stap 5-msteams1-deelnemen-aan-vergadering-290x600pxStap 5-msteams2-deelnemen-als-gast-290x600pxStap 5-msteams3-naam-en-deelnemen-290x600px

 

Stap 6

Je bent nu in de Microsoft TEAMS omgeving. De professional zal het videoconsult via de mobiele telefoon of tablet gaan starten.

Stap 6-msteams-toegang-tot-vergadering-290x600px

Afspraak wijzigen

Indien je de afspraak wil annuleren of wijzigen, kan dit alleen via je werkgever. Alleen de werkgever kan met Arbo Unie contact opnemen om de wijziging door te geven.