Taxikeuring (chauffeurspas)

Wil je voor jouw medewerker een chauffeurspas aanvragen of verlengen? Dan is een medische keuring noodzakelijk. Bij Arbo Unie is dat zo geregeld. Onze geregistreerde artsen staan in het hele land voor jouw medewerker klaar.

En een afspraak plan je snel en gemakkelijk via het online portaal Mijnafspraken. Is de optie van jouw keuze niet beschikbaar? Bel dan gerust met één van onze medewerkers. Dan zoeken we direct een geschikt alternatief. In Mijnafspraken kun je gemakkelijk via Ideal, Paypal of creditcard de keuring betalen.

Wat houdt de Taxikeuring (chauffeurspas) in?

Iedere taxichauffeur moet een taxipas bezitten. Deze is vijf jaar geldig. Om in aanmerking te komen voor een taxipas moet jouw medewerker naast het vakbekwaamheidsdiploma nog twee documenten hebben: een Verklaring Omtrent het Gedrag en een Geneeskundige Verklaring Taxi. Om de Geneeskundige Verklaring Taxi (KIWA) te krijgen moet jouw medewerker zich medisch laten keuren. De ingevulde vragenlijst en geneeskundige verklaring moet jouw medewerker meenemen naar de medische keuring.

Wat neemt jouw medewerker mee naar de keuring?

Meteen een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee