arbounienlwerkgeververzuimvoorkomen 1440x420

Versterken van de vitaliteit en leefstijl

Kies de beste oplossing

Verzuim voorkomen

Met een resultaatgerichte aanpak helpen we je de re-integratie van je werknemers te bevorderen. Preventieve maatregelen helpen daarnaast om je werknemers gezond en duurzaam aan het werk te houden. Want voorkomen is beter dan genezen.

De praktijk laat telkens zien dat preventieve bedrijfsgezondheidszorg positieve effecten heeft. Niet alleen op je verzuim, maar ook in het versterken van de vitaliteit van je werknemers. We helpen je om een effectief beleid op te stellen en met concrete diensten voor veilig, gezond en productief werken. 

Verzuimcheck

Krijg inzicht in de mate van jullie verzuim ten opzichte van andere organisaties binnen jullie sector. Ontvang aanvullend een verzuimaanpak op maat.. 

Ik wil een verzuimcheck

Onze oplossingen

Arbeids-omstandig-hedenspreekuur

Een doeltreffende manier om opkomende klachten bij je werknemers te bespreken en tijdig hulp te bieden.

Preventief medisch onderzoek

De uitkomst van het onderzoek draagt bij aan verzuimpreventie en het stimuleren van de vitaliteit en gezondheid van je werknemers.

Mentale veerkracht

Sturen op de mentale veerkracht van je werknemers helpt klachten terug te dringen, die leiden tot overspanning en een burn-out.

Giny-Norder-expert-893x632px

Giny Norder

Bedrijfsarts

Gezond leven, gezond werken

Van het langdurig verzuim, zeker bij de meer seniore medewerkers, heeft in Nederland naar schatting 70 procent te maken met leefstijl”, zegt Giny Norder, bedrijfsarts bij Arbo Unie.

Arbo Unie wil de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen bevorderen en daarmee organisaties succesvoller maken. We zorgen voor betrokken en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en hun leven.

Meer informatie over een gezonde leefstijl

Direct een offerte aanvragen?

Weten hoe dit in jouw bedrijf toegepast kan worden. Vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan