Zeevaartkeuring

Werkt jouw medewerker in de zeevaart? Dan is hij of zij verplicht om iedere 2 jaar een medische keuring te ondergaan. Alleen artsen die zijn aangewezen door de Minister van Infrastructuur en Milieu mogen de Keuringen volgens Nederlandse normen verrichten.

Bij Arbo Unie werken deze geregistreerde artsen. Zij staan in het hele land voor jouw medewerker klaar. Een afspraak plan je snel en gemakkelijk via het online portaal Mijnafspraken. Is de optie van jouw keuze niet beschikbaar? Bel dan gerust met één van onze medewerkers. Dan zoeken we direct een geschikt alternatief. In Mijnafspraken kun je gemakkelijk via Ideal, Paypal of creditcard de keuring betalen.

Wat houdt de zeevaartkeuring in?

Als daar een indicatie voor is, verrichten we nog verder onderzoek (bijvoorbeeld bloedonderzoek, onderzoek van de ontlasting en tuberculose).

Wordt jouw medewerker na de medische keuring goedgekeurd? Dan krijg hij of zij meteen het 'Seafarer Medical Certificate’ mee.

Wat neem je mee naar de keuring?

Meteen een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee