Sr. Adviseur Interne Communicatie

Standplaats
Haarlem/ Utrecht
Vakgebied
Communicatie
Discipline
HBO of WO opleiding
Uren
32 -36 uur
Arbo Unie is de partner van werkgevers en werknemers bij het verbeteren van gezondheid, veiligheid en duurzame inzetbaarheid van mensen. In een sterk veranderende organisatie met focus op zelforganisatie en eigenaarschap, zijn wij op zoek naar een senior communicatieadviseur interne communicatie. Iemand met volop passie voor het communicatie vak. De standplaats is Utrecht. Dring je snel door tot de kern van communicatievraagstukken? Word je enthousiast wanneer je vorm kunt geven aan verandertrajecten? Kun je zelfstandig een creatieve en effectieve communicatiestrategie neerzetten en weet je die binnen planning te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Met interne communicatie geeft Arbo Unie invulling aan het vergroten van betrokkenheid en draagvlak bij alle medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de interne communicatiestrategie als vertaling van onze organisatiedoelstellingen en draagt zorg voor de planmatige implementatie en uitvoering van de bijbehorende communicatieactiviteiten. Je participeert daarnaast in uiteenlopende projecten en adviseert het management proactief op strategisch en tactisch niveau.

Je werkzaamheden

Als senior communicatieadviseur ben je onderdeel van het team Communicatie en Productmanagement en houd je je bezig met het adviseren van MT-leden van Arbo Unie op zowel tactisch als strategisch niveau op het gebied van interne communicatie met de totstandkoming van het interne communicatiebeleid. Je rapporteert aan de Manager Communicatie en Productmanagement.

Jouw taken:

·        verantwoordelijk voor de interne communicatiestrategie en
         de vertaling ervan naar concrete jaarplannen

·        signaleren van relevante ontwikkelingen intern en extern 
         op basis van je organisatiesensitiviteit en je eigen netwerk
         en past die kennis proactief toe in je werkzaamheden

·        inbedden van een veranderstrategie gericht op cultuur en
         leiderschap binnen Arbo Unie

·        onderscheidende invulling geven aan onze interne
         communicatie met inzet van moderne on- en offline
         middelen

·        zorgdragen voor de ontwikkeling van alle interne
         communicatie, uitingen, middelen en acties en stuurt
         zelfstandig externe partijen aan

·        bewaken van de kwaliteit, voortgang en kosten van de
         werkzaamheden

·        opstellen van plannen met frame en boodschap en
         schrijven van goede teksten en/of redigeert die voor
         interne opdrachtgevers

·        participeren in interne communicatieprojecten, waarin
         onder andere het communiceren over en het draagvlak 
         creëren voor het project een belangrijke rol speelt.

Je talenten

Kennis en ervaring

Competenties

Wie zijn wij?

Arbo Unie is een groep gedreven professionals in de bedrijfsgezondheidszorg, die organisaties vooruit brengt. Wij helpen mensen een leven lang optimaal te laten werken. Op een veilige, gezonde, en productieve manier, zodat ze al hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Arbo Unie is er voor organisaties in Nederland, die deze filosofie delen en die willen investeren in mensen.

Wij zijn een moderne, landelijke dienstverlener en de organisatie is volop in beweging, waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief. Je werkt in een professionele omgeving binnen een enthousiast team. Dus ben je ervaren, bruis je van de ideeën en ben je daadkrachtig om dit ook te realiseren. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat bieden wij?

Een marktconforme beloning en volop kansen om als professional in de interne communicatie te laten zien wat de waarde van dit vak is.

Reageer

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Karen van Lohuizen, senior  recruiter:  vacature@arbounie.nl.  We ontvangen graag je motivatiebrief en CV, je beschikbaarheid en een salarisindicatie. Reageren kan tot 21 augustus 2017.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee