Betrokkenheid

Hoe houd je de balans in je leven, hoe verbeter je je (team)prestaties en hoe houd je plezier in je werk. Dat is de focus bij prestatiemanagement. Arbo Unie biedt trainingen aan leidinggevenden om effectief de dialoog over optimale inzetbaarheid aan te gaan met medewerkers. Ook leren wij teams hoe zij mentaal weerbaarder kunnen worden en hun ‘coping-strategieën’ kunnen versterken. Werknemers kunnen met een mental coach kijken hoe zij de eigen prestaties kunnen verbeteren. Een greep uit ons aanbod:

Mental Performance Coach

Voor werknemers die zelf aan de slag willen, is er de Mental Performance Coach. Samen breng je mentale thema’s in kaart en krijg je zicht op welke energiebronnen een positieve of negatieve bijdrage leveren aan de prestaties. De coach gaat op zoek naar de motivatie om te veranderen in bijvoorbeeld positief denken, persoonlijk leiderschap of de werk-privé balans. In het persoonlijke plan ligt de focus op het vergroten van de persoonlijke mentale energie.

Lees meer over mentale veerkracht

 
 

Liever een expert spreken?

Bel met onze experts

088 272 61 13

Ma t/m vr van 9:00 - 18: 00

Gebeld worden

Bel-mij-terug

Onze experts bellen wanneer het jou uit komt! 

Stuur een bericht

informatie@arbounie.nl

Binnen 24 uur antwoord van een van onze experts!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van arbo dienstverlening!

Aanmelden

Volg ons op social media

Direct een prijs opvragen?