Werkenbij-banner-hoofdkantoor-1440x420px

Samen organisaties succesvoller maken

Alle vacatures

  1. Werken bij
  2. Hoofdkantoor

Werken in het midden van het land

Vanuit ons hoofdkantoor zorgen we dat werkend Nederland lekker in z’n vel zit. Dit doen we vanuit onze eigen kracht en specialisme. Zoveel mogelijk op onze eigen manier en in een omgeving waar we ons thuis voelen. We zijn ervan overtuigd dat je op deze manier vol energie en plezier kunt werken, dus daar gaan we voor.

Alle vacatures

Heb je een vraag?

Neem contact op met:

Jotte Tromp
Senior Recruiter

recruitment@arbounie.nl

Sales en Tenderdesk

Sales en Tenderdesk

Onze salesmanagers zorgen ervoor dat we nieuwe klanten aan ons binden die écht bij ons passen. Organisaties waarmee we als partners kunnen samenwerken vanuit een gedeelde visie op gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid. 

De projectleiders van de Tenderdesk ondersteunen en adviseren salesmanagers (bij potentiële klanten) en teamleiders (bij bestaande klanten) tijdens omvangrijke tendertrajecten. Ze zorgen voor een soepel offerte- of aanbestedingstraject, zodat we gezamenlijk een passend en winnend aanbod samenstellen.

Human Resources
Human Resources

Human Resources

De afdeling HR neemt alle taken op zich die te maken hebben met de uitvoering van ons medewerkersbeleid. Daarbij is het belangrijkste uitgangspunt dat onze medewerkers in hun kracht staan en lekker in hun vel zitten. HR is het aanspreekpunt voor alle medewerkers als het gaat om personele aangelegenheden.

Finance en Control
Finance en Control

Finance en Control

Team Financial Control is verantwoordelijk voor het opstellen en het verstrekken van financiële en fiscale rapportages aan onze stakeholders en de opzet en bewaking van interne controlemaatregelen. Daarnaast verwerken ze financiële gegevens en optimaliseren ze onze werkprocessen. 

Team Business Control houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van de Planning & Control-cyclus, het uitvoeren van analyses en het verschaffen van advies aan de lijnorganisatie. Ook houden ze zich bezig met alle taken omtrent ons financieel beleid.
Marketing en Communicatie
Marketing en Communicatie

Marketing en Communicatie

Het Marketing- en communicatieteam zorgt ervoor dat de missie en visie van Arbo Unie actief wordt uitgedragen en dat onze dienstverlening zo goed mogelijk in beeld komt bij (potentiële) klanten. Zowel intern als extern is het team verantwoordelijk voor de uitvoer en het bewaken van een sterk en eenduidig verhaal.
Binnendienst
Binnendienst

Binnendienst

Team Binnendienst heeft de verantwoordelijkheid om de ondersteunende processtappen binnen de verzuimdienstverlening goed te laten verlopen. Ze hebben houden zich met name bezig met het optimaliseren van de prestaties, bezettingsgraden en de productiviteit van middelen en medewerkers.

ICT
ICT

ICT

Ons ICT team is verantwoordelijk voor het in stand houden en het toepassen van vernieuwingen van systemen waarmee onze professionals in het veld ondersteund worden. Ze voeren functioneel beheer taken uit, bewaken de architectuur en security richtlijnen en voeren regie naar onze leveranciers. ICT is constant opzoek naar nieuwe technologieën en ideeën, zodat we als organisatie kunnen blijven vernieuwen.
 
Werkenbij-hoofdkantoor-1000px

Hoofdkantoor Nieuwegein

Kom werken in een inspirerende omgeving

Je vindt ons verspreid door het land, van Groningen tot Maastricht. Ons hoofdkantoor staat in Nieuwegein. Duik hier de Arbo Unie Studio in, waar we livestreams en podcasts opnemen. Of daag je collega’s uit voor een potje tafelvoetbal. 

Alle vacatures