1. Workshop samen coronastress te lijf

Workshop: 'Samen coronastress te lijf'

De huidige coronacrisis vormt voor iedereen een uitdaging. Leidinggevenden willen graag goed in contact blijven met hun medewerkers, maar hebben moeite om signalen goed op te vangen en willen graag een effectieve dialoog aangaan met hun team. De werksituatie is veranderd en veel medewerkers moeten opeens vanuit huis werken en lopen tegen de grenzen aan van hun mogelijkheden. Of medewerkers werken juist wel op locatie en dragen dagelijks de angst met zich mee voor besmetting via het werk.

Tijdens de workshop ‘Samen coronastress te lijf’ geven we alle deelnemers de gelegenheid om hun ervaringen van de effecten van de coronacrisis met elkaar en ons te delen. Daarbij helpen we hen om dit een positieve betekenis te geven en constructief voor jezelf te zorgen. In sessies voor leidinggevenden geven we ook handvatten om het contact in deze tijd met hun werknemers te behouden. Zo kunnen zij op een goede manier het gesprek aan te gaan en hun medewerkers helpen (werk)stress te verminderen. 

Doel is dat deelnemers uiteindelijk meer rust en berusting gaan ervaren en vanuit daar meer focus krijgen op het hier en nu. Het helpt teams om milder voor elkaar te zijn, meer begrip te hebben en het  onderling vertrouwen te versterken. Een verandering van perspectief geeft iedereen meer energie.

 

Direct een prijs opvragen?

Wil je weten wat de workshop: 'Samen coronastress te lijf' voor jouw organisatie kan betekenen?

Wil je samen coronastress te lijf gaan?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang iedere maand het laatste nieuws.

Aanmelden

Volg ons op social media