Landelijke Stoffendag 2013

Publicatiedatum: 17 september 2013 17:23
Op dinsdag 1 oktober 2013 organiseren TNO, het Ministerie van SZW, Inspectie SZW, Arbo Unie en Beco (onderdeel van Ernst & Young) alweer voor de vierde keer de Landelijke Stoffendag voor bedrijven.

Veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen

Het programma van 1 oktober is weer een leuke mix van inhoudelijke workshops, netwerken en bedrijfspresentaties. Dit jaar met als gastspreker Jan Peter Balkenende. Hij is Partner Corporate Responsibility bij Ernst & Young Nederland LLP en gaat op de stoffendag in op duurzaamheid. Gedurende de dag ervaart u daadwerkelijk in de praktijk wat stoffenbeleid inhoudt in een echte fabriekssetting.

Er komen drie workshoprondes waarvoor u zich vooraf kunt inschrijven.

Geïnteresseerd?
Iedereen die werkt met (gevaarlijke) stoffen mag deze jaarlijkse dag niet missen. Alle kennis over het werken met gevaarlijke stoffen en wat daarbij komt kijken op één plek. De gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemden en deskundigen. Kijk voor meer informatie over de workshops op de website, stel uw eigen workshop programma samen en schrijf u vandaag nog in.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee