Paul Lafranca vertrekt als CFO bij Arbo Unie

Publicatiedatum: 08 oktober 2013 15:40
CFO en lid van de Raad van Bestuur Paul Lafranca beëindigt per 1 januari 2014 zijn werkzaamheden voor Arbo Unie B.V. Dit is vandaag bekend gemaakt door de Raad van Commissarissen. Hij vertrekt naar Thuiszorg Services Nederland waar hij financieel directeur wordt.

Paul Lafranca is sinds 2010 lid van de Raad van Bestuur. Hij heeft in die periode een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle ombuiging van de organisatie. Daarin heeft hij sturing gegeven aan de financiële herstructurering en is het strategisch huisvestingsbeleid verder ontwikkeld.

De Raad van Commissarissen is hem zeer erkentelijk voor de wijze waarop hij mede de basis voor de krachtige uitgangspositie van de organisatie heeft gelegd en wenst hem veel succes in zijn nieuwe functie.

Voorzitter van de Raad van Bestuur Wim Schimmel neemt de financiële portefeuille over totdat een opvolger is benoemd. Tot die tijd wordt een interim financieel manager benoemd.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee