Training Preventiemedewerker

Wat wordt er van je verwacht? Hoe weet je welke arboregels er zijn? Hoe pas je ze toe in je werk? Wat is je positie als preventiemedewerker? Een ééndaagse training Preventiemedewerker bij Arbo Unie geeft je antwoord op al deze vragen. En meer!
Wanneer 26 november 2015 09:00 - 16:30
Waar Arbo Unie
Anderlechtstraat 17 Eindhoven
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal, iCal

Als preventiemedewerker help je de werkgever bij de dagelijkse veiligheid, gezondheid en arbeidsomstandigheden. Deze basistraining bied je nuttige kennis en houvast om deze functie effectief en efficiënt in te vullen. Zo krijg je inzicht in uiteenlopende arbo-aspecten en word je hierin getraind.

Arbo Unie biedt daarnaast nog een belangrijke extra. Alle deelnemers gaan na afloop van de training naar huis met een voor je eigen organisatie gemaakt “benodigd deskundigheidsniveau preventiemedewerker”. Deze stel je zelf op, onder professionele begeleiding, aan de hand van je eigen Risico-inventarisatie en Evaluatie, naast de informatie die je hebt opgedaan. Een waardevol houvast.

Heb je na deze training behoefte aan extra ondersteuning? Kies dan voor extra coaching door een van onze zeer ervaren arbo professionals op locatie bij je bedrijf. Tijdens de begeleiding kun je naar eigen behoefte wensen en risico’s van jouw organisatie behandelen (op offertebasis).

Programma
De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:
- Plaats, rol en positie van een preventiemedewerker;
- Arbowetgeving en informatiebronnen;
- Risico Inventarisatie & evaluatie: risico’s herkennen en prioritering van risico’s;
- Plan van aanpak en maatregelen;
- Op basis van risico’s eigen bedrijf deskundigheidsprofiel preventiemedewerker opstellen.

Voor wie ?
De training is bedoeld voor werknemers die de functie van preventiemedewerker (gaan) invullen en medewerkers die al belast zijn met het ontwikkelen en bewaken van arbobeleid.

Deelname
De training vindt plaats op 26 november 2015, Arbo Unie, Anderlechtstraat 17, 5628 WB Eindhoven
Tijdstip : van 09.00 tot 16.30 uur

Werken in kleine groepen levert het beste effect. Daarom bestaat een groep uit maximaal 10 deelnemers(minimaal aantal deelnemers is 8). De prijs per deelnemer op basis van open inschrijving bedraagt € 397,50 excl. BTW. Bij voldoende deelnemers is ook een incompany op aanvraag mogelijk.

Belangstelling?
Meld je dan aan door dit aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar advies.eindhoven@arbounie.nl

Download hier de Flyer Training Preventiemedewerker

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee