weer aan de slag

Elke dag gaan miljoenen Nederlanders aan het werk. Voor de meesten is werk een belangrijk onderdeel van hun bestaan. Met hun collega’s brengen ze vaak meer tijd door dan met hun familie of vrienden. Toch kan het gebeuren dat ze, om wat voor reden dan ook, tijdelijk niet kunnen werken. Logisch dat ze dan weer zo snel mogelijk aan de slag willen.

Plegt-Vos Bouwgroep
  • Verzuim
  • Re-integratie

    Terug naar de werkvloer. Wat kan een medewerker wél? Wie verzuimt, is daarom nog niet per definitie arbeidsongeschikt. Daarom kijkt Arbo Unie naar de mogelijkheden, niet naar de beperkingen.

    Je eigen verantwoordelijkheid nemen. Dat doe je niet alleen als werknemer, maar ook als leidinggevende. Alleen zo gaat iemand weer gemotiveerd aan de slag.

    Waar komen fysieke of mentale klachten vandaan? Persoonlijke omstandigheden of ingrijpende gebeurtenissen kunnen een oorzaak zijn. Maar ook een arbeidsconflict, een onjuiste werkbelasting of geen duidelijk loopbaanperspectief. Daarom zijn een goede diagnose én de juiste aanpak de basis voor een succesvolle  re-integratie. Net als een goede samenwerking tussen werkgever en werknemer en Arbo Unie.

  • Derde Spoor
  • Mentale fitheid
Regie op Inzetbaarheid

Banner Regie op inzetbaarheid Samen

Arbo Unie biedt oplossingen voor de aanpak van verzuim en het verhogen van de inzetbaarheid, die perfect aansluiten bij jouw type organisatie.

Klik hier om de verzuimoplossingen te bekijken. Wil je een vrijblijvend advies? Stuur dan deze aanvraag direct in. Wij gaan graag met je aan de slag.

 

In.zicht

banner inzicht 224

 


Op een nieuwe manier met
verzuim omgaan.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee