Banner Testimonial Rob Peters

"Samen sta je zoveel sterker dan alleen"

Rob Peters, bedrijfsarts bij Arbo Unie:

“Wat mijn baan boeiend maakt is vóór alles het partnerschap. In de eerste plaats ten opzichte van werknemers en leidinggevenden: door hen te adviseren en te begeleiden, draag ik eraan bij dat mensen een leven lang gezond en veilig kunnen werken. En dat ze daarbij het beste uit zichzelf kunnen halen. In die zin sta je als bedrijfsarts echt middenin de samenleving, want werk verschaft mensen veel meer dan alleen een inkomen. Het is ook een deel van hun identiteit en hun gevoel van eigenwaarde.”

Kennis bundelen

“Tegelijkertijd ben ik natuurlijk niet de enige die hierbij zijn kennis en kunde inbrengt. De kracht van Arbo Unie is juist dat alle mogelijke disciplines bij elkaar komen en samenwerken. Ik ben dus net zo goed de partner van de psycholoog en de arbeids- & organisatiedeskundige. Of van iedere andere collega-professional waar de situatie van de cliënt of klant om vraagt. Door onze kennis te bundelen, zijn we in staat grote organisaties te bedienen en meervoudige, complexe vraagstukken op te pakken. Samen sta je zoveel sterker dan alleen.”

Spilfunctie

“Het mooie van de positie van bedrijfsarts is dat je van nature een spilfunctie hebt binnen deze samenwerking. Arbo Unie geeft je alle ruimte om die rol op te pakken. Tegelijkertijd krijg je volop kansen om je eigen interesses te volgen. Zo kon ik me verdiepen in multidisciplinaire samenwerking bij de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Die specialisatie maakt me als gespreks- en overlegpartner vervolgens weer interessanter voor anderen.”

Meer weten?

Arbo Unie als werkgever

Daarom Arbo Unie

Werken bij Arbo Unie

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee