Betrokkenheid

BetrokkenheidBetrokkenheid ontstaat als werknemers een goed gevoel hebben bij wat zij doen. Als zij trots zijn op de organisatie en de producten of diensten, en zich verbonden voelen met de mensen waarmee zij werken.

Innerlijke drive

Betrokken werknemers hebben een positieve invloed op je hele organisatie. Op de resultaten, op de klantvriendelijkheid, op de veiligheid en op elkaar. Betrokkenheid geeft een ‘innerlijke drive’ die de basis vormt voor goede prestaties en werkplezier. En daarmee voor optimale inzetbaarheid. Want wie energie krijgt van zijn werk, kan en wil fysiek en mentaal fit blijven. Wie hart voor de zaak heeft, wil het beste eruit halen.

Kloppend hart

Arbo Unie ziet het dagelijks bij grote en kleine organisaties in alle branches: betrokken werknemers, jong en oud, zijn het kloppend hart. Daarom stellen wij werkgevers graag in staat de betrokkenheid van hun mensen in kaart te brengen en te optimaliseren. Dat doen wij met onderzoek, training en coaching. Zo helpen wij je organisatie om succesvol, productief en toekomstklaar te zijn.

Meer weten?

Bel naar 030 710 7000 of maak hier uw interesse kenbaar. 

Welke diensten je kunt inzetten vind je bij Optimaal aan de slag

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee