optimaal aan de slag

De meeste mensen zijn van nature bereid om er ‘iets van te maken’. Of je nu een bouwvakker bent, een grafisch ontwerper of een belastingconsulent, aan het einde van de dag wil je het gevoel hebben dat je iets nuttigs gedaan hebt.

Om ‘er iets van te maken’ is geen instantie nodig die je dat leert. Hoogstens een partij die mensen ondersteunt bij die aangeboren eigenschap.

Werknemers inspireren, laten groeien, hun betrokkenheid vergroten - dat is vooral van belang wanneer ze daarmee hun mogelijkheden zo optimaal mogelijk benutten.

Havenbedrijf Rotterdam

Workability Index

Als werkgever wil je medewerkers die optimaal inzetbaar zijn, nu en in de toekomst. Hoe krijg je inzicht in dat werkvermogen en hoe ga je daarmee aan de slag? De Workability Index geeft je dit inzicht op groepsniveau en geeft concreet advies over de verbetermogelijkheden. De werknemer krijgt een persoonlijk rapport inclusief aanbevelingen.

Met de Workability Index heeft Arbo Unie een effectief meetinstrument voor werkgevers om inzicht in het werkvermogen te krijgen. Onder werkvermogen verstaan we de mate waarin de medewerker zowel fysiek als mentaal in staat is om zijn huidige werk uit te voeren. De werkgever zet de Workability Index in als startpunt voor het ontwikkelen van het duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

Op basis van de uitkomsten stellen wij samen een gericht plan van aanpak op, om de groepsscore te verhogen waardoor het werkvermogen van de organisatie stijgt. In dit plan sturen we op het tijdig oplossen van bestaande knelpunten. Hiermee ondersteun je pro-actief je medewerkers om zelf ook optimaal aan de slag te zijn.

Voorkom pesten op het werk

infographic pesten

 

Pesten op het werk komt vaker voor dan je denkt.
Tijd om er iets aan te doen.

Lees hier onze tips

Polshoogte

banner polshoogte 224


Werknemers krijgen inzicht in
hun 
levensstijl en worden
uitgedaagd om
hier aan te
werken.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee