gezond aan de slag

Wie gezond is, werkt met meer energie. En met meer plezier. Niet alleen prettig voor de werknemer, ook voor de werkgever. Aan die gezondheid kunnen ze allebei wat doen. De een bijvoorbeeld door gezond te eten en voldoende te bewegen. De ander door te zorgen voor een gezonde werkomgeving. Zo krijg je fitte medewerkers. In een fitte organisatie.

Saltomontessorischool de trinoom
  • Vitaliteit
  • Gezonde werkplek

    Het belang van een goede gezondheid hoeven we niet uit te leggen. Dat de werkomgeving hieraan een bijdrage heeft is duidelijk. We brengen zo veel tijd op ons werk door dat een gezonde werkplek essentieel is.

    Je werkplek is je dagelijkse domein. Het is belangrijk dat je er prettig zit. Of staat. Of dat nu in een kantoor of in een productieomgeving is. Arbo Unie kijkt mee.

    Een goede werkplek levert meer werkplezier op. Maar ook meer werk; wie aan de slag is, is productiever. Daarom werken we bij Arbo Unie vooral aan het voorkomen van eventuele klachten. In algemene zin gaat het onder andere over RSI- en rugklachten. Maar het kan ook een specifieke situatie zijn. Bijvoorbeeld aanpassingen voor een zwangere werkneemster of voor iemand die dagelijks met machines werkt.

  • Gezonde werkomgeving
  • Monitoren van gezondheidsrisico's
Polshoogte

banner polshoogte 224

 

Werknemers krijgen inzicht in
hun levensstijl en worden
uitgedaagd om 
hier aan te
werken.

Lees meer 

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee