Banner VC zt mr

Informatie voor de werkgever

Videochat Werk en Gezondheid

Videochat voor Werk en Gezondheid biedt alle werkenden van 18 jaar en ouder de mogelijkheid om online korte en praktische vragen te stellen aan een bedrijfsarts van Arbo Unie over de eigen gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk. Denk bijvoorbeeld aan vragen over werken en zwangerschap, ergonomie of veiligheid.

Preventie

Videochat Werk en Gezondheid is er om u te helpen bij de optimale ondersteuning van uw werknemers. Het biedt preventieve hulp voor korte en praktische vragen. En is daarmee een waardevolle aanvulling op uw activiteiten. De ondersteuning is professioneel en hoogwaardig, zoals u van onze professionals gewend bent. Kortom, een efficiënte en snelle service gericht op preventie, die wij uw werknemers gratis aanbieden.

Privacy

Arbo Unie beschermt de privacy van werknemers. Alle informatie die via de Videochat met de bedrijfsarts wordt uitgewisseld is vertrouwelijk. Alleen met schriftelijke toestemming van de werknemer kan deze de informatie delen met de werkgever. Arbo Unie biedt u inzicht in trends op hoofdlijnen. Deze gegevens zijn uiteraard nooit herleidbaar tot personen.

Contact

Neem voor meer informatie of advies contact op met uw relatiebeheerder.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee