Banner Videoconsult HR

Wat heeft u nodig

Het Videoconsult vindt online plaats. Daarom heeft u een computer of draagbaar apparaat (telefoon, tablet) met speakers, camera en microfoon nodig waarmee u het internet op kunt. Voor het opbouwen van een goede videoverbinding heeft u een stabiele internetverbinding en voldoende bandbreedte nodig. De beste verbinding krijgt u wanneer u dicht bij een Wifi-accesspoint zit.

Hieronder vindt u meer informatie over de systeemeisen en het gebruik van draagbare apparaten. Bij het gebruik van een pc of laptop is een video-plug nodig om de videoverbinding tot stand te brengen. Bij het gebruik van een draagbaar apparaat is een lync app nodig.

Systeemeisen

Om Videoconsult te gebruiken heeft u of een laptop of pc nodig, of een draagbaar apparaat nodig:

Laptop of PC: besturingssysteem minimaal Windows 7 of hoger. Een MAC wordt helaas nog niet ondersteund. En voor de browser: minimaal Internet Explorer 10, Firefox 10 en Safari 5.0. Internet explorer 9 en Chrome worden nog niet ondersteund.

Draagbare apparaten

Gebruikt u een draagbaar apparaat zoals telefoon of tablet? Download dan eerst de gratis Lync 2013 app in de Apps store, want die heeft u nodig om het videoconsult te starten. De voorkeur heeft Lync 2013 omdat Lync 2010 niet goed wordt ondersteund. De videoverbinding werkt alleen als uw apparaat op een wifi-netwerk is aangemeld, dus niet op 3G of 4G. Zorg daarom dat u voor de start van het videoconsult bent aangemeld met een wifi-verbinding. In het videoconsultsysteem opent de app zich automatisch. Kies Inloggen als gast. Daarna:

* Type uw achternaam als gebruikersnaam; * Zet handmatig de microfoon aan door op de microfoon icoon te klikken; * En zet de video aan door op het video icoon te klikken;

Heeft u al een Lync account en bent u ingelogd? Dan kunt u direct van start.

Installatie video plug-in

Deze plug-in wordt geïnstalleerd in de browser. Dit is noodzakelijk om de videoverbinding in Lync te maken.

Instructie app installatie voor Android
Instructie app installatie voor Chrome
Instructie app installatie voor Chrome Mac
Instructie app installatie voor Safari Mac
Instructie app installatie voor Firefox
Instructie app installatie voor IE 9 - IE10 - IE11
Instructie app installatie voor IPad Iphone

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee